Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΚ ΓΙΑ 2017: Η ΕΕ καταρρέει, κινδυνεύει ο Τραμπ, η ΙSIS στα Βαλκάνια και τέλειωσαν τα ψέμματα για την Ελλάδα!

Η Πολιτική Αστρολογία «κοιτά» στο 2017 και «βλέπει» μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη συγκρούσεις και ανατροπές.

Της Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Ασύντακτη πρόβλεψη
Το 2017 είναι η χρονιά του πετεινού. Στην αριθμολογία το 2017 έχει αριθμό 10, που συμβολίζει την αφετηρία και την παγκόσμια εκκίνηση. Είναι ο αριθμός αρχηγός και ηγέτης της δημιουργίας του ανθρώπου, συμβολίζει και το παγκόσμιο Φως.
Η χρονιά του πετεινού, δηλαδή το 2017, είναι μια ανατρεπτική χρονιά...

Μέσα στον χορό των εκλείψεων και των ευθυγραμμίσεων θα ταρακουνήσει τον πλανήτη, θα ανατρέψει τις ισορροπίες αλλά και έχει την προδιάθεση να φέρει αρμονία και δικαιοσύνη.
Η ενεργοποίηση του τετράγωνου Ουρανού Πλούτωνα στα τέλη της χρονιάς του πιθήκου (2016) και στην αρχή του 2017 θα προκαλέσει αναταράξεις στις οικονομίες και στην πολιτική ζωή πολλών κρατών. Οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες.
Η έκλειψη Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 στο ζώδιο των ιχθύων και η ηλιακή στις 21 Αυγούστου με το δυνατό στέλλιουμ στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία είναι ολική -η πρώτη μετά το 1979 και η πρώτη με τον τρόπο που γίνεται μετά το 1918, σηματοδοτεί κοινωνικές εκρήξεις εξαιτίας της φτώχειας που έχει προκαλέσει η υποτιθέμενη οικονομική κρίση.

Σεισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα επίσης είναι πιθανά.
Το Ισραήλ θα δεχτεί ισχυρά τρομοκρατικά χτυπήματα καθώς ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.
Η Ευρώπη θα σείεται από την τρομοκρατία. Η Ολλανδία επίσης θα χτυπηθεί.
Ο Άρης στον Ταύρο και ο Ουρανός στον δέκατο τον Απρίλιο στρώνει το έδαφος για ταραχές στη Δανία και στην Ιταλία. Στην Ιταλία θα έχουμε και οικονομικό χάος.
Ακροδεξιά στοιχεία θα ρίξουν λάδι στη φωτιά στη Γερμανία και στη Βρετανία.
Η Ινδία και η Αυστραλία μοιάζουν ασφαλείς.
Οι ΗΠΑ θα περάσουν δύσκολα. Θα έχουν νέα ισχυρά τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφός τους. Η Αμερική θα τρανταχτεί οικονομικά ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.
Το καλοκαίρι του 2017 φαίνεται ότι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η υγεία του Πάπα ίσως κλονιστεί ενώ και η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και με τη δική της υγεία.
Μετά τις 11 Φεβρουαρίου πιθανώς να έχουμε τρομοκρατικά χτυπήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ισπανία, στην Αλγερία, στο Μαρόκο, στην Αυστρία, στις Βρυξέλλες, στη Γαλλία και στην Ιταλία.
Το ευρώ τραντάζεται. Υπάρχει προδιάθεση να το εγκαταλείψουν ευρωπαϊκές χώρες.
Η οικονομία της Κύπρου ίσως να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
Η μερική έκλειψη σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και μέσα στο ζώδιο του Λέοντα ταράσσει τα νερά στην Πολωνία, στην Αυστρία και στην Ιταλία.
Η Ρωσία ενδέχεται να αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς ενώ η Μόσχα είναι πιθανό να δεχτεί ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα.
Η Τουρκία έχει την προδιάθεση να βυθιστεί στην τρομοκρατία, στον εσωτερικό πόλεμο και στον φόβο.
Έκτακτες εκλογές στην Ελλάδα
Η Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί σε έκτακτες εκλογές με μεγαλύτερες πιθανότητες μεταξύ από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017.
Ελληνικά πολιτικά κόμματα θα διαλυθούν, θα δημιουργηθούν νέα μέσα από συνεργασίες, πιθανή μια οικουμενική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Η χώρα χτυπιέται από ακραία καιρικά φαινόμενα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σοβαρού αλλά ολιγοήμερου θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, θα τεθεί θέμα εξόδου από την ευρωζώνη με μεταβατική περίοδο παράλληλου νομίσματος.
Από τα γεγονότα πιθανώς να ευνοηθεί η Χρυσή Αυγή όπως ευνοείται η άκρα δεξιά και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Ο Ερμής στον Λέοντα για δεύτερη φορά είναι ικανός να αναδείξει μια νέα γενιά ανθρώπων, οι οποίοι θα καθοδηγούνται από σεβάσμιους ιδεαλιστές γέροντες, οι οποίοι θα διδάξουν ότι δεν έχει νόημα να «περνάμε καλά» αλλά να έχουμε μια ζωή γεμάτη ιδανικά και αξίες.
Να έχουμε τα μάτια μας «δεκατέσσερα» στην Αλβανία, η ελληνική εθνική μειονότητα εκεί ίσως βρεθεί αντιμέτωπη με διωγμούς.
Το Ισλαμικό Κράτος θα επιχειρήσει να προκαλέσει «αραβική άνοιξη» στα δυτικά Βαλκάνια με τους εκεί μουσουλμανικούς πληθυσμούς.
Συνταγμένη πρόβλεψη
Με την κατάσταση στην Ελλάδα να θυμίζει ηφαίστειο λίγο πριν την έκρηξη, κάνει ποδαρικό το 2017, που βάση των έντονων αστρολογικών φαινομένων με εκλείψεις και δύσκολα πλανητικά σχήματα και όψεις, θεωρείται μια δύσκολη και σκληρή χρονιά για τον παγκόσμιο χάρτη.
Το 2017 είναι το έτος του φλογερού Πετεινού, που θα επηρεάσει χωρίς εξαίρεση τόσο τα ζώδια όσο και τις κοινωνίες, που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές.
Ο Πετεινός είναι σύμβολο του ήλιου κι αυτό γιατί κάθε πρωινό ξεκινά με λάλημα του κόκορα.
Οι Κινέζοι ξεχωρίζουν στον Πετεινό πέντε αρετές θάρρος, ευγένεια, αφοσίωση, αξιοπρέπεια και καλοσύνη.
Κι αυτές είναι που καλούμαστε να καλλιεργήσουμε το 2017.
Σε γενικές γραμμές ο Πετεινός αγαπά να δίνει εντολές και ενώ κάνει σχόλια για τους άλλους, δεν αντέχει με τίποτα την κριτική για το άτομό του.
Του αρέσει να τον παινεύουν συχνά και αυτό επειδή έτσι του δίνεται η δυνατότητα να είναι πάντα στο επίκεντρο.
Σχεδόν πάντα παίρνει τη πρωτιά, έχει εκ γενετής ηγετικές ικανότητες.
Ο αριθμός της χρονιάς είναι το δέκα, που συμβολίζει την αφετηρία στην παγκόσμια εκκίνηση.
Είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης της δημιουργίας του ανθρώπου, το παγκόσμιο φως.
Μιλάμε για την χρονιά της αφύπνισης σε προσωπικό και πολιτικοοικονομικό επίπεδο.
Η ανατρεπτική χρονιά του πετεινού μέσα στο χορό των εκλείψεων και των ευθυγραμμίσεων, ταρακουνάει τον πλανήτη, ανατρέπει τις ισορροπίες, αλλά και φέρνει την αρμονία και την δικαιοσύνη.
Η πρόκληση θα είναι μεγάλη για όλους μας.
Δυστυχώς η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα στο τέλος του 2016 την χρονιά του πιθήκου και στην αρχή της νέας αυγής του 2017, προκαλεί αναταράξεις στις οικονομίες και στην πολιτική πολλών χωρών.
Θα κλονιστεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Οι θρησκευτικοπολιτικές επαναστάσεις θα επηρεάσουν τους νόμους, ακόμη και μέσα από διεθνείς δικαστικές διαμάχες.
Η έκλειψη ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και η ηλιακή στις 21 Αυγούστου με το δυνατό στέλλιουμ στο ζώδιο του Λέοντα, που θα είναι η πρώτη ολική μετά το 1979 και η πρώτη που γίνεται με τον τρόπο αυτό μετά το 1918, σηματοδοτεί ξεσηκωμούς από την φτώχεια και τις φορομπηχτικές πολιτικές, που έχει προκαλέσει η υποτιθέμενη οικονομική κρίση.
Σεισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα θα προστεθούν στην παγκόσμια αστρολογική ατζέντα, όπως επίσης και εκρηκτικές επαναστάσεις, καθώς ο Άρης στην Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.
Η Ευρώπη θα σείεται από τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ τον Απρίλιο όταν ο Άρης βρεθεί στον Ταύρο και ο Ουρανός στον δέκατο οίκο, τότε θα δούμε εξεγέρσεις στη Δανία, επιθέσεις στο Ισραήλ, την Ιταλία να βυθίζεται στο οικονομικό χάος και ταραχές σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.
Η φτώχεια, η πείνα και η έλλειψη τροφίμων θα φέρουν αναταραχές από ακροδεξιά στοιχεία σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ινδία και Αυστραλία. Η Τουρκία θα ζήσει τρομοκρατία, πόλεμο και έντονα τον φόβο. Οικονομικό μίνι κραχ στην Κίνα.
Αμερική
Ένα από τα μεγαλύτερα «θύματα» της χρονιάς του Πετεινού θα είναι η Αμερική, καθώς μετά την ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα βιώσει απανωτά χτυπήματα.
Ανάμεσα σε αυτά είναι τα τρομοκρατικά χτυπήματα, οι τεράστιες οικονομικές απώλειες και η πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, παρόμοια με εκείνη του Τζων Κέννεντυ.
Η Αμερική θα ζήσει έντονες εμφυλιακές εκρήξεις, διαίρεση ανατολής και δύσης και ακραία καιρικά φαινόμενα με αμέτρητους νεκρούς.
Ευρώπη
Για την Ευρώπη ανοίγει απλά ο ασκός του Αιόλου, αφού με όσα θα συμβούν μέσα στην χρονιά, δεν θα θυμίζει σε τίποτα από την Ευρώπη που ήδη ξέρουμε.
Χώρες θα βγουν από το ευρώ δημιουργώντας brexit, ενώ σημαντικά θα είναι και τα οικονομικά θέματα που θα προκαλέσουν προβλήματα στην Κύπρο.
Θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του Πάπα και του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη.
Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σελήνη από την 22η μοίρα και 28 πρώτα λεπτά του Λέοντα θα προκαλέσει από τρομοκρατικά χτυπήματα μέχρι και ακραία καιρικά φαινόμενα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Αλγερία, Μαρόκο, Αυστρία, Βρυξέλλες, Γαλλία, Ιταλία, δημιουργώντας ακόμα και Αραβική Άνοιξη.
Η μερική έκλειψη της Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και μέσα στο ζώδιο του Λέοντα θα ταράξει να νερά προκαλώντας κυβερνητικές αλλαγές, μεταναστευτικό και τρομοκρατία.
Η Ρωσία πλήττεται από σεισμούς, καιρικά φαινόμενα, ενώ θα χτυπηθεί η καρδιά τη Μόσχας. Μετατοπίσεις πληθυσμών και αλλαγή συνόρων.
Ελλάδα
Τον περασμένο Μάιο που είχαμε το σπάνιο φαινόμενο της διέλευσης – έκλειψης του Ερμή είχα μιλήσει για την δύσκολη διετία που έρχεται και είναι αυτή.
Ο πισώπλατα μαχαιρωμένος Αλέξης Τσίπρας όσο και να το αρνείται θα οδηγήσει απρόβλεπτα τη χώρα σε εκλογές, που θα προκαλέσουν διαλύσεις κομμάτων και δημιουργίες νέων.
Νέες συνεργασίες και μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής, είναι ένα από τα πιθανότερα σενάρια. Πιθανώς να επιστρέψουμε στη δραχμή, ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα να ζούμε με παράλληλο νόμισμα.
Τα ψέμματα τελείωσαν για όλους, γι αυτό όπως είχα πει τότε το λέω και το τώρα, βρισκόμαστε προ των πυλών ενός πιθανού θερμού ολιγοήμερου επεισοδίου με την Τουρκία την Άνοιξη, που θα θυμίζει τα Ίμια, το οποίο όμως υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί χρονικά ανάλογα με τις εξελίξεις στην γειτονική χώρα και την στάση που θα κρατήσει ο Ταγίπ Ερντογκάν.
Κοινωνικές εκρήξεις και προβλήματα με το μεταναστευτικό μέσα, μέσα στο πρόγραμμα.
Πηγή: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: