Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Κυβερνητική επιλογή ο ωμός αστυνομικός αυταρχισμός (Βίντεο)

Με παρέμβαση του στην τηλεοπτική εκπομπή του Παπαδάκη ο επιμελητής νευροχειρούργος και μέλος του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ, Π. Παπανικολάου –ήταν ο γιατρός που εφημέρευε εχτές και παρέλαβε τον διαδηλωτή Γιάννη Κ. που επεχείρησαν να δολοφονήσουν οι μπάτσοι- ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στις διατυπώσεις του. 
(Δείτε το βίντεο).
Για τον συγκεκριμένο διαδηλωτή, θύμα της δολοφονικής μανίας των μπάτσων είπε ότι δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάστασή του θα παραμένει κρίσιμη ακόμα για μερικές μέρες...
Υπενθύμισε ότι τον Δεκέμβρη του 2010 επειδή και τότε υπήρχε άκρατη αστυνομική βία πάνω σε διαδηλωτές είχαν προειδοποιήσει και η ΕΙΝΑΠ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας τον Παπουτσή ότι υπήρχαν αλλεπάλληλα φαινόμενα διαδηλωτές να δέχονται κατακέφαλα γκλοπιές «που ήταν θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Είχαμε ζητήσει να παρθούν μέτρα», συμπλήρωσε ο γιατρός, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Η πολιτική εκτίμηση του γιατρού ήταν ότι «όλα αυτά που γίνονται δείχνουν ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη συσσωρευμένη οργή του λαού, δεν ισχύει με τίποτα αυτό που θέλει να πει η κυβέρνηση ότι η πλειοψηφία συμφωνεί με την πολιτική της, και ο τέτοιου είδους ωμός αυταρχισμός είναι ομολογία αδυναμίας από μια κυβέρνηση που θέλει να περάσει την πολιτική της».
Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: