Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Άγρια κόντρα Κώστα Μπακογιάννη με Πάνο Καμμένο για τα Ίμια: «Μεγάλε, μην πουλάς πατριωτισμό» – «Να μιλήσεις με τη μητέρα σου»

Κόντρα από το… πουθενά! 

Κώστας Μπακογιάννης και Πάνος Καμμένος «τσακώθηκαν» άγρια στο διαδίκτυο, μετά τη συνέντευξη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος στο Happy Day για τα Ίμια.

Ειδικότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης, ρωτήθηκε για τις τουρκικές προκλήσεις και είπε μεταξύ άλλων τα εξής

«Αυτό που με χαλάει σε αυτή την ιστορία είναι οι διάφοροι τύποι οι οποίοι πουλάνε πατριωτισμό και καλά, λες και είναι πιο πατριώτες από όλους μας και παίζουν πολιτικά παιχνίδια».
Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα, απάντησε: 
«Πήγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να ρίξει ένα στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι».
Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «…ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη».
Η κόντρα είχε και συνέχεια καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης, με ειρωνικό σχόλιο περί… στολών, απάντησε ως εξής (στο facebook)
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση «….της μάνας σου» και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. 
Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. 
Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να…»προσγειωθεί» ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: