Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Τί ν' απαντήσει ο Καραμανλής στις... αοριστολογίας το ανάγνωσμα !

Η σιωπή του Καραμανλή αποτελεί την ισχυρότερη απάντηση, στις επικίνδυνες αοριστίες και στις κενές περιεχομένου, θριαμβολογίες του Γιωργάκη.

Ο Καραμανλής απαντά έτσι και στα ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στήσει οι μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ για να μας πείσουν ότι οι πάντες επικροτούν και εγκρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις (βλέπε ψέματα) του νέου πρωθυπουργού.

Ο Καραμανλής έδωσε τελικά την ηχηρότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Απέφυγε συνειδητά να δευτερολογήσει. Γιατί άραγε θα έπρεπε να απαντήσει στις προβοκάτσιες και τις ύβρεις του Πάγκαλου ή στα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα που έχουν στήσει τα κανάλια και τα γονατισμένα γιουσουφάκια στις κινδυνολογίες που πρόσφατα υιοθέτησε το Μαξίμου, όταν θα έπρεπε να απολογούνται για τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό.

Η συνειδητή σιωπή, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται ισχυρότερη της φλυαρίας, της βουλιμίας και του τσαμπουκά που θέλουν να επιβάλλουν τα κατεστημένα και τα μεγάλα συμφέροντα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: