Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Οι σχέσεις Πολιτικής Άνοιξης, ΠΑΣΟΚ, Σαμαρά


samaras.jpg

Παρά τις δηλώσεις Καραμανλικής νομιμοφροσύνης που κάνει (όταν μιλάει) ο Αντώνης Σαμαράς, οι πάντες γνωρίζουν ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει ο Καραμανλής όσο περισσότερο γίνεται μήπως και προλάβει να κερδίσει κομματικό έδαφος έναντι της Ντόρας και του Αβραμόπουλου.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα καταφέρει τον στόχο του. Το παλεύει όμως, κυρίως στο παρασκήνιο. Στην προσπάθεια του αυτή παρουσιάζει ένα δήθεν νέο ιδεολογικό προφίλ.

Από Καρατζαφέρης του '93 εμφανίζεται εκλεκτός του Αχιλλέα Καραμανλή το 2008.

Δυστυχώς, όμως, για τον Σαμαρά και την παρέα του στην πολιτική δύσκολα παραγράφεται το παρελθόν.

Όπως, κανείς δεν ξεχνά την αποστασία του Μητσοτάκη, ουδείς νεοδημοκράτης δεν ξεχνά ότι παρέα με τον Συμπιλίδη και τα άλλα παιδιά έριξαν τον Μητσοτάκη το '93.

Όπως, κανείς δεν ξεχνά ότι δημιούργησε την «Πολιτική Άνοιξη» ένα κόμμα που ήταν απέναντι στη Ν.Δ., της οποίας θέλει να γίνει αρχηγός.

Τέλος, κανείς νεοδημοκράτης δεν ξεχνά ότι στήριξε τον Στεφανόπουλο, διατηρώντας το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Καλή μας αρχή!


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τις ηγετικές εμφανίσεις του προέδρου Αντώνη στην "Πολιτική Άνοιξη" κάνετε λάθος. Η ιστορία δεν παραγράφεται...


http://www.parapolitika.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα τους δικους σας βαρωνους,μαρκησιουςκ οτι αλλο θελετε πολιτικα τζακια κ.λ.π. να τα κρατατε για το καμμα σας κ οχι οπως σας συμφερει αφηστε τα περι πασοκ κ σαμαραραδων κ στο κατω - κατω ο αβραμοπουλος η'ντορα καλυτεροι ειναι???κ επιπλεον οτι στηριξε τον στεφανοπουλο εχασε η χωρα??? απεναντιας ειχαμε τον καλυτερο προεδρα δημοκρατιας !!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ήταν τέτοιος προδότης ο Μητσοτάκης στο θέμα των Σκοπίων, στο οποίο αγνόησε μέχρι και την δημόσια τοποθέτηση του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, να μην έκανε κόμμα ο Σαμαράς.
Έπειτα μην ξεχνάμε πως ο Μητσοτάκης είναι ξένο σώμα εντός της ΝΔ και πως το δήθεν άνοιγμα της Ντόρας σε ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου, λόγω της αποστασίας του πατρός της από την τότε Ένωση Κέντρου, μάλλον τον γέλωτα προκαλεί σε κάθε ψηφοφόρο του μεσαίου χώρου.
Πρέπει κάποτε να αντιληφθούμε πως πάνω από το κόμμα πρέπει πάντοτε να είναι η πατρίδα, γιατί αλλιώς θα ξεπουλαμε την πατρίδα, χάριν του κόμματος!