Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η νέα καμπάνια του οίκου Burberry μοιάζει με trailer ταινίας που θα άξιζε να πάρει Oscar [Βίντεο]

burberryΚαθώς οι γιορτές αρχίζουν να πλησιάζουν -ναι, έχουμε ήδη να μετράμε αντίστροφα- οι περισσότερες εταιρείες ετοιμάζουν τις εορταστικές τους καμπάνιες. Ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry, αν και είναι γνωστός για τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του, φέτος πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του.
Αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει στην ουσία μία ταινία μικρού μήκους, η οποία επικεντρώνεται στη ζωή του ιδρυτή του διάσημου οίκου, Thomas Burberry και την εφεύρεση του υφάσματος της γκαμπαρντίνας...

Πρωταγωνιστής είναι ο 33χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Domhnall Gleeson, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ολοένα και περισσότερες ταινίες τα τελευταία χρόνια και έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εξίσου γνωστοί ηθοποιοί Sienna Miller, Dominic West και Lily James.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς μέσα σε 3.36 λεπτά, ο οίκος κατάφερε να πει μια ιστορία συγκινητική, δυνατή, συγκλονιστική. Αγάπη, προδοσία, δημιουργία, πόλεμος και ριψοκίνδυνες καταστάσεις, όλα μπλέκονται μαζί τόσο όμορφα που όλοι εύχονται να επρόκειτο για το trailer μιας αληθινής ταινίας. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι σκηνοθέτης του “The Tale of Thomas Burberry” είναι ο βραβευμένος με Oscar Asif Kapadia.
Ό,τι και να σας πούμε εμείς είναι πραγματικά λίγο, αν δεν το δείτε από μόνοι σας. Βάλτε ακουστικά, δυναμώστε και απλώς απολαύστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: