Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ LIVE – ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Αποχώρησε από τη συνεδρίαση για τα ΜΜΕ ο Στάθης Παναγούλης [ΣΥΡΙΖΑ]

Το «έλα να δεις» έγινε για ακόμα μία φορά στη Βουλή και στη συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση «συγκρούστηκαν» για τα διαδικαστικά θέματα με αποτέλεσμα το προεδρείο να διακόψει τις εργασίες για λίγα λεπτά...

 Το χρονικό της έντασης
Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε τον λόγο πριν τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος εισηγείται το νομοσχέδιο. Ωστόσο, τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, αποχώρησε από την επιτροπή, διαμαρτυρόμενος ότι το νομοσχέδιο ήρθε στα χέρια των βουλευτών χθες το βράδυ.

«Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να γίνει συζήτηση, δεν θέλει να αποφύγει τη συζήτηση. Δεν θέλει ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Είναι λάθος να αποδυναμώνουμε τον ρόλο της επιτροπής. Διάλογο θέλετε. Φίμωση θέλετε να πετύχετε; Δεν θα το πετύχετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς να απαντά: «Νομίζω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και θα αποδειχθεί στη διάρκεια της συζήτησης ότι η κυβέρνηση θέλει και ευρύτερο διάλογο. Νομίζω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας αν λέμε ότι το νομοσχέδιο το έχουμε δει από χθες το βράδυ. Στη διαβούλευση έχει ανέβει από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο. 21/7 το ένα κομμάτι και το κομμάτι των αδειοδοτήσεων και της δυνατότητας της ΕΡΤ να παρέχει δυνατότητες ψηφιακού δικτύου από τις 23/7. Αυτό συνιστά ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών».

Στη συνέχεια, επικράτησε μεγάλη ένταση με την πρόεδρο της επιτροπής, Χαρά Καφαντάρη να διακόπτει προσωρινά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: