Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Βόμβες Θεοχάρους: Ο Σαμαράς οφείλει να παύσει τον Βενιζέλο - Δείτε το βίντεο (Vid)

Νέα σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Κύπρια ευρωβουλευτής Ε. Θεοχάρους στον Ε. Βενιζέλο. 

Καλεί τον Α. Σαμαρά να τον αποπέμψει. 

Δείτε το βίντεο (Vid)

Ευθύνες στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση και τις επικρίσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εναντίον της, καταλόγισε η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους. 
Σε δηλώσεις, στο...
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», η κ. Θεοχάρους κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία, ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης την χαρακτήριζε ανεύθυνη και έκανε λόγο για δήθεν πατριωτικούς κύκλους που εκμεταλλεύονται εθνικές ευαισθησίες, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να παύσει τον Αντιπρόεδρο και υπουργό του.
Χαρακτήρισε, επίσης, "ανήθικη και ανερμάτιστη" τη δήλωση Βενιζέλου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιστρέψει κείμενο της Τουρκίας που κατατέθηκε στην ΕΕ, επί ελληνικής προεδρίας, και στο οποίο χαρακτήριζε, την Κυπριακή Δημοκρατία, "νεκρή".
«Θέλω να τονίσω ότι στο όνομα της συνεργασίας των κυβερνήσεων Κύπρου και Αθηνών απέκτησε το θράσος ο κ. Βενιζέλος να συγγράψει το ανοσιούργημα το οποίο παρουσιάσατε πριν από λίγο», είπε, χαρακτηρίζοντας τα όσα αναφέρει η δήλωση Βενιζέλου ανοησίες.
«Δεν απάντησε στο απλό και σαφέστατο ερώτημα που έθεσα ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν είμαι υποτακτική του κυρίου Βενιζέλου. Είμαι υπόλογη έναντι του κυπριακού λαού και ρωτούσα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Προεδρεύουσας χώρας και είχε υποχρέωση να απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι τίθεται μείζον ζήτημα ευθυνών και του κυρίου Σαμαρά, ο οποίος κατά την άποψη της οφείλει να παύσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να εκφράσει την ενόχληση του, δηλαδή μέσω ρηματικής διακοίνωσης, διερωτήθηκε γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει κάνει μια ρηματική διακοίνωση όταν τα τούρκικα αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Αττική και ο τουρκικός στόλος περιπλέει το Σούνιο και ο Νταβούτογλου επισκέπτεται την Κύπρο.
«Έκανε ρηματική διακοίνωση για ένα δικαίωμα μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα ενημερωθούν και οι αρχές του κοινοβουλίου για το αν μπορεί να δέχεται τέτοια επίθεση ένας ευρωβουλευτής», είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείσα αν η ίδια είναι ενοχλημένη από τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε ότι η ίδια δεν είχε κανένα πειρασμό όταν ζήτησε να μάθει γιατί δεν υπήρχε απάντηση για τον «θάνατο της κυπριακής δημοκρατίας».


(Πηγή: Sigmalive.com, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: