Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: «Θα γίνουμε success story της Ευρώπης»

Σαμαράς: «Θα γίνουμε success story της Ευρώπης»«Σπάμε απανωτά ρεκόρ Γκίνες»
Τη σιγουριά του ότι η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα γίνει από αδύναμος κρίκος, ο ακρογωνιαίος λίθος της Ευρώπης, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βουκουρέστι. 
«Τα ιδανικά μας θα μας βγάλουν πιο δυνατούς από την κρίση» είπε ο πρωθυπουργός , σημειώνοντας ότι όλες οι πτυχές της κρίσης, που δεν είναι όπως είπε μόνο οικονομικές, συνδέονται άμεσα με το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας που έχει η Γηραιά Ήπειρος....


Σε ότι αφορά στο αύριο της χώρας ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος.«Από την ύφεση θα μεταβούμε σε μια δυναμική οικονομία, και από μια σύγχρονη τραγωδία θα αναδειχθούμε σε success story», είπε, συμπληρώνοντας: «Σπάμε απανωτά ρεκόρ Γκίνες»  είπε ο κ. Σαμαράς.

«Αν η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει όλη η Ευρώπη μπορεί να τα καταφέρει κι αν μάθαμε κάτι από τις δυσκολίες που ζούμε είναι ότι χωρίς ανάπτυξη η λιτότητα φέρνει καταστροφή, ότι η κοινωνία δεν είναι μηχάνημα και οι άνθρωποι δεν είναι ανταλλακτικά που μπορείς να τα αφαιρείς και να βάζεις άλλα. Πρέπει να φτιάξουμε το πρόβλημα διατηρώντας την κοινωνική συνοχή διαφορετικά οδηγούμαστε στο χάος και την αναταραχή. Οφείλω στη χώρα μου να ανατρέψω την κατάσταση, οφείλω στην Ευρώπη να κάνω την Ελλάδα παράδειγμα προς μίμηση, οφείλω στο ΕΛΚ να δείξω ότι οι δικές μας αξίες είναι υπεύθυνες και δίνουν προοπτική από την κρίση» είπε επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.


Lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια: