Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Οι πρωθυπουργοί του Σωκράτη Κόκκαλη











Ένας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, είχε πει στον Κόκκαλη:
«-Σωκράτη, τι τους θέλουμε τους διαγωνισμούς, χαμένος χρόνος και χρήμα είναι, αφού έτσι κι αλλιώς σε σένα θα δώσω τη δουλειά…»
Στη διάρκεια της πρόσφατης Εξεταστικής για την Siemens,  αποκαλύφθηκε ότι το βαποράκι του Καλάμου, ο Παντελεήμων Καρακώστας, έστελνε επιστολές στον Σωκράτη και ζητούσε τα λεφτά του!
Ο Κόκκαλης όταν ρωτήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, αν γνωρίζει τον Καρακώστα απάντησε ως εξής:
-Είχα ακούσει ότι ήταν ένας άνθρωπος της αγοράς. Δεν τον γνώριζα...
Φυσικά ο Βαλυράκης, που είναι ντούρος αντιστασιακός αλλά και οι υπόλοιποι εθνοπατέρες της Εξεταστικής,  δεν τόλμησαν να ξανακαλέσουν τον Σωκράτη για διευκρινίσεις.
Ο προηγούμενος πρωθυπουργός τώρα, που έκανε τον καμπόυ στου Μπαιρακτάρη, κάθησε σαν κότα λυράτη στον Σώκρατες και του ανανέωσε και τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ-την οποία ποτέ δεν έδωσαν στη δημοσιότητα.
Ο Μητσοτάκης επί Οικουμενικής, με την παρότρυνση του Φλωράκη, άνοιξε τις κάνουλες του ΟΤΕ στον Σώκρατες.
Οι καλές  σχέσεις  του Σωκράτη  με τον Σημίτη,  είχαν γίνει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης με τον τότε αρχηγό της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, τον αδιαπραγμάτευτο.
Ο Σημίτης μάλιστα θεωρώντας ότι τον Καραμανλή στηρίζουν οι Βαρδινογιάννηδες, αποκαλούσε τους τελευταίους «Τεξανούς καουμπόυδες»!
Στην ίδια κατεύθυνση  και ο σημερινός πρωθυπουργός, ο οποίος όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το antinews.gr, πέρα από την καλή επικοινωνία που διατηρεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη μοιράζεται μαζί του και το  όραμα της Παγκοσμιοποίησης.
http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4337

Δεν υπάρχουν σχόλια: