Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...

Με τσιρίδες δεν ξεπερνάς τον «Κανένα»

Ο Α. Τσίπρας εμφανίσθηκε στην βουλή με new look, αλλά με πολιτικό λόγο πεπαλαιωμένο. Βγαλμένο από την περίοδο 2011-2014. 
Ας ξεκινήσω από το look.
Σακάκι με μεγάλα καρό, όπως είναι της μόδας. Βέβαια, τα μεγάλα πέτα είναι ντεμοντέ, αλλά συγχωρείται. Ασυγχώρητο είναι το μπλουζάκι του, που θύμισε τους Miami vice της δεκαετίας του 80. Βέβαια οι δύο ντεντέκτιβς είχαν γυμνασμένα, σφιχτά κορμιά. Δεν ήταν σαν κακοχυμένοι λουκουμάδες. Θα μπορούσε να βάλει...

Ράπερ ενωμένοι ποτέ νικημένοι - Η εξουσία έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάποτε «τεχνουργήματα» σαν το περιώνυμο του Μιθριδάτη που ξεσήκωσε τόση χλαπαταγή, ήταν από ενσυναίσθηση συμπαθή. 
Εξέπεμπαν την απόγνωση, την οργισμένη στάση ζωής των ριγμένων, των απόκληρων, των αφανών, των εικονοκλαστών. 
Κατήγγειλαν την δύναμη των επικυρίαρχων, την ενσωμάτωση των επαναπαυμένων, την αδιαφορία των βολεμένων.
Απηχούσαν το περιθώριο, την «ιερή αλητεία», την οργή προς όλους και σε όλα.

Μόνο στη χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας οι στίχοι ενός δημιουργήματος έμμελε να γίνονταν πολιτική προθήκη. Δεν κρίνουμε το δημιουργό. Στις...

Απογοήτευση στην Κουμουνδούρου για την απήχηση του πολιτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ

«Υπό κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας», που έλεγε και ξανάλεγε ο αείμνηστος Μάζης στη διάσημη Φυσική του (του παλαιού εξαταξίου Γυμνασίου) η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων και η θετική συσχέτιση του κ. Τσίπρα της κατάστασης στη χώρα (όπως την έχει στο μυαλό του) με αυτό το αποκρουστικά βαρετό «καλλιτεχνικό» προϊόν του κ. Μιθριδάτη δεν έχουν καμία σχέση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα αυτοαποκαλούμενο κόμμα της εξωστρέφειας και...

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Στον αστερισμό των Big Deals η Ελλάδα

Εδώ και χρόνια παρακολουθώ στενά την πορεία της ελληνικής οικονομίας. 
Παλιότερα στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βολή και σήμερα στο ΚΕΠΕ. 
Πάντοτε κάναμε εκτιμήσεις για τη μελλοντική εξέλιξη των πραγμάτων. 
Πυξίδα για όλες αυτές τις εκτιμήσεις αποτελούν οι λεγόμενοι πρόδρομοι δείκτες.
Οι πρόδρομοι δείκτες μας μεταδίδουν το κλίμα που υπάρχει στην πραγματική οικονομία, τις προσδοκίες που διαμορφώνονται και...

Ο ταραξίας

«Θα τους ταράξουμε στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο.»
Το είπε ο Τσίπρας στην τελευταία Κοινοβουλευτική του Ομάδα. 
Το 2019 είχε πει το «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», επαναλαμβάνοντας μια παλιά ρήση του Ηλία Ηλιού. 
Γενικώς ο Αλέξης το 'χει το χούι να ταράζει. Του αρέσει η ταραχή, γεννήθηκε για την ταραχή, ό,τι κάνει καταλήγει σε ταραχή, βρέχει φωτιά στη στράτα του τέλος πάντων.
Το πρόβλημα του είναι ότι έχει πλέον αλλάξει η ποιότητα της ταραχής που προκαλεί. Κάποτε και μόνο η παρουσία του τάραζε τους...

Ποιος είναι σήμερα προοδευτικός και ποιος συντηρητικός

Η προοδευτικότητα και οι «προοδευτικές δυνάμεις» που διαρκώς επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα «αντιδεξιό» μέτωπο για να πλήξει την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως αυτή καταγράφεται στο σύνολο των δημοσκοπήσεων τα δύο τελευταία χρόνια), αποτελούν ψευδεπίγραφες ταμπέλες στο πλαίσιο της προσπάθειας να κρυφτεί η ιδεοληπτική εμμονή απέναντι στις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να γυρίσει σελίδα η χώρα.
Η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν σαφής και παραπέμπει στο πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν η χώρα κινδύνεψε να...

Μητσοτάκης: Η χώρα δεν έχει καμία σχέση με το 2015

«Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, στη high season του τουρισμού, αναμένω πως τα πράγματα θα θυμίζουν πολύ ένα φυσιολογικό καλοκαίρι» 
τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη γερμανική εφημερίδα Bild και τους δημοσιογράφους Paul Ronzheimer και Λιάνα Σπυροπούλου απευθύνοντας κάλεσμα στους Γερμανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα. 
«Να έρθουν στην Ελλάδα. Μετά από αυτή την πανδημία είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα...

Μητσοτάκης: Πάντα στις δυσκολίες η Ελλάδα έστρεφε το βλέμμα στην Ευρώπη – Σκοτεινό διάλλειμα το 2015 (Βίντεο)

Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες και για την επίσημη έναρξη του δημόσιου διαλόγου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, στο Ζάππειο Μέγαρο, μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Από την 1η Ιανουαρίου του 1981 η Ελλάδα ξαναβρίσκει την θέση της στην Ευρώπη έχοντας κοινά συμφέροντα και στόχους. Με αυτά τα λόγια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υποδεχόταν την ένταξη της Ελλάδος στις τότε Ευρωπαϊκές Οικονομικές Κοινότητες ως το 10ο μέλος της...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Σλοβακία και ΗΠΑ αποχώρησαν από στρατιωτική άσκηση γιατί η Τουρκία έφερε... το "Ψευδοκράτος"

Την απόφαση της Σλοβακίας να αποσύρει την συμμετοχή της από την τουρκική στρατιωτική άσκηση Anadolu Ankasi 2021, λόγω της συμμετοχής των κατεχομένων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακιας Ivan Korcok στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι δυο υπουργοί είχαν σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών της...

Παππάς όμως σημαίνει Τσίπρας...

Η ιστορία της δίκης του μητροκτόνου, η υπεράσπιση του οποίου ζητά την επιείκεια του δικαστηρίου επειδή ο κατηγορούμενος είναι ορφανός από μητέρα, είναι γνωστή στους περισσότερους.

Την παραβολική διδαχή του θράσους που περικλείει ο πυρήνας της παραπάνω ιστορίας θυμίζει η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ έναντι του σκανδάλου Καλογρίτσα.
Η κομματική "Αυγή" αηδιάζει με τους διαλόγους που λαμβάνουν χώρα στην προανακριτική και βδελύσσεται τη σεξιστική στάση του κ. Καλογρίτσα… η οποία δεν την ενοχλούσε όταν ο "κόκκινος" επιχειρηματίας λειτουργούσε ως "μπροστινός" ή κατέβαλε τους μισθούς των κομματικών μέσων ενημέρωσης όπως ο ίδιος έχει υποστηρίξει...

Δεν μαθαίνει από τα λάθη του

Επιβεβαίωσε εαυτόν ο κ. Τσίπρας στην Κ.Ο. του κόμματος. 
Λόγος εν εξάλλω που προσπαθεί να τροφοδοτήσει εχθροπάθεια «μέσα και έξω από τη Βουλή». Και παράλληλα υψιπετής, που θα χωρούσε στα παλιά εφηβικά λευκώματα («Μια δίκαιη κοινωνία στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους»).
Ξαναδήλωσε ότι το κόμμα του θα σπάσει την υγειονομική καραντίνα που επιβάλλει τη μη ταυτόχρονη παρουσία όλων των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντάς την «ιδιότυπο...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει το μεγάλο προβάδισμα υπέρ της ΝΔ - Κυριαρχία Μητσοτάκη (Βίντεο & κάρτες)

Διατηρεί το προβάδισμα της η Νέα Δημοκρατία
σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Οι πολίτες συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, ένα και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας που δημιούργησε μείζονα προβλήματα σε όλους.
Η έρευνα έγινε μεταξύ 18-24 Μαΐου και πιάνει θέματα όπως η φωτιά στην Κορινθία, οι...

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ηλίας Μόσιαλος: Η θνητότητα από τον κορωνοϊό ανά ηλικιακή ομάδα

Η θνητότητα από τον κορωνοϊό ανά ηλικιακή ομάδα διαφέρει σημαντικά, και είναι πολλαπλάσια στους άνω των 50 σε σύγκριση με τους νεότερους, όπως φαίνεται και στο γράφημα.
Για παράδειγμα είναι υψηλή στους 70 ετών και είναι σημαντική και στους άνω των 60.
Στους 60αρηδες αν κολλήσουν 250,000 άτομα τότε θα πεθάνουν μεταξύ 4,500 και 9,000 από αυτούς ενώ μόνο ένας είναι πιθανό να αναπτύξει ιδιάζουσα θρόμβωση με το εμβόλιο της AstraZeneca (ΑΖ) ή της Johnson & Johnson (JJ) σε αυτή την ηλιακή...

«Ναι» από ΚΑΣ στον οίκο Dior για φωτογραφίσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Ο οίκος Dior μπορεί να κάνει φωτογραφήσεις για τη συλλογή του Cruise 2022 στην Ακρόπολη των Αθηνών, στο Ηρώδειο, στην Αρχαία Αγορά, στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στον ναό του Διός στη Νεμέα.
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, ύστερα από πολύωρη συζήτηση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γνωμοδότησε ομόφωνα για την παραχώρηση των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων μέσα στον Ιούνιο.
Σήμερα Πέμπτη, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων συζητά την παραχώρηση...

Δεν αγαπάνε τον Λουκασένκο, μισούνε την Δύση

Το μεν ΚΚΕ κατήγγειλε τον ιμπεριαλισμό για την αεροπειρατεία. 
Θα ήταν έκπληξη αν δεν το έκανε αυτό. 
Εκεί στον Περισσό όλα δουλεύουν πάνω σε ένα πρόγραμμα που απαλλάσσει την ηγεσία του από περιττές σκέψεις. Για κάθε περιστατικό υπάρχει και ο ανάλογος προγραμματισμός, ώστε να αποκλειστούν οι περιπτώσεις του λάθους. Αυτό...

Τα μεγάλα κενά συμμετοχής στον εμβολιασμό χτυπούν το «καμπανάκι» στην κυβέρνηση

Θέμα ημερών και σε κάθε περίπτωση μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα τεθεί σε εφαρμογή η νέα διαφημιστική εκστρατεία της κυβέρνησης με θέμα τον κορονοϊό. 
Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συσκέψεις για το ζήτημα, καθώς είναι εξαιρετικά κρίσιμη η χρονική συγκυρία για την εξέλιξη της πανδημίας.
Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορεί να υπάρξει σημαντική αύξηση του λεγόμενου τείχους ανόσιας...

Η κυριαρχία Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις και τα μηνύματα των πολιτών

Με ένα ισχυρό όπλο, αυτό της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των πολιτών, ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εργώδη προσπάθεια του για την ασφαλή μετάβαση της χώρας στη μετά πανδημία εποχή.
Τα αποτελέσματα όλων των τελευταίων μετρήσεων καταδεικνύουν την απόλυτη κυριαρχία του Πρωθυπουργού, ο οποίος βγαίνει αλώβητος δημοσκοπικά από...

Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις Παππά και ο Τσίπρας - Οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα γονατίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

«Σηγανοτηγάνισμα, σιγανοτηγάνισμαααααα!!!»… 
κι ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο «καπετάνιος» της Θεοδώρας Τζάκρη, συνεχίζει να περιπαίζει τον Παππά, τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προκαλεί, όποτε απαιτείται, ευθέως τον Πολάκη «να πάνε έξω να τα πουν οι δυο τους» αποκαλώντας τον «παλικάρι της φακής» με τον αλέγκρο Κρητικό να ποιεί τη νήσσα (σ.σ. να κάνει την πάπια) στις προκλήσεις, βυθισμένος στην ασφάλεια που του προσφέρει η βουλευτική πολυθρόνα στην αίθουσα της Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο Καλογρίτσας συνεχίζει να εκδικείται τα νεανικά και μεσήλικα αριστερά όνειρά του...

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Γιατί ο απελπισμένος Τσίπρας σάλπισε επίθεση κατά του Πιερρακάκη

Η απάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, σε όσα γενικόλογα, με τη δήθεν επίκληση διάφορων πληροφορικάριων, επικαλείται η ΕΦΣΥΝ, είναι, όπως οι ειδικοί ισχυρίζονται, πλήρης, επαρκέστατη και τεχνολογικά νομιμοποιημένη, στερεί δε από το δημοσίευμα κάθε ίχνος αλήθειας.
Ο Υπουργός απάντησε και πολιτικά και τεχνολογικά, το θέμα κυβερνητικά είναι καλυμμένο, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ «τώρα άνοιξε»...

Προανακριτική: Νέες «βόμβες» από Καλογρίτσα - Οι αποκαλύψεις σπέρνουν πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ

Με όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τη βίαιη και εκβιαστική, όπως αναφέρει, αποχώρησή του από το εγχείρημα αλλά και το SMS του Νίκου Παππά για την εγγυητική επιταγή των Χούρι της CCC, συνεχίστηκε για 4η μέρα η εξέταση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
Ο «καπετάνιος» είχε «προαναγγείλει» για αποκαλύψεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο και τα πρόσωπα της όλης επιχείρησης απόκτησης του ΣΥΡΙΖΑ Channel...

Δημοσκόπηση: Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ (Βίντεο)

Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ, καθώς προηγείται κατά 13,2 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
σύμφωνα με τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN, για το μήνα Μάιο.
Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 37,2%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 24%
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ με 6,8%, στην πέμπτη το ΚΚΕ με 5,2% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜέΡΑ25 με 2,9%...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νέα SMS-«φωτιά» που εμπλέκουν τον Παππά παρουσίασε ο Καλογρίτσας

Νέα SMS-«φωτιά» παρουσίασε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στον διαγωνισμούς για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο εργολάβος παρουσίασε στην Προανακριτική Επιτροπή νέα SMS που αντάλλασσε με τον πρώην υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τηνπερίοδο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου να βρεθούν χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ Channel...

Ορυμαγδός αντιδράσεων για την αεροπειρατεία Λουκασένκο - Βασικό θέμα στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής

Προσγειώθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 21:25 (ώρα Ελλάδος) το αεροσκάφος της Ryanair που είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ, μετά από απαίτηση των λευκορωσικών Αρχών, προκειμένου μυστικοί πράκτορες να συλλάβουν τον αντικαθεστωτικό δημοσιογράφο Ρομάν Προτάσεβιτς.
Τελικά, η πτήση και μετά από τη θύελλα των ευρωπαϊκών αντιδράσεων που προκάλεσε η στάση της κυβέρνησης Λουκασένκο και η ομηρεία των 170 επιβατών, μεταξύ των οποίων και 11 Έλληνες, συνέχισε κανονικά...

Γιατί δεν ανακάμπτει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορεί ο Τσίπρας να ανατάξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εξουσίας;
Ενώ η δημοσκοπική καθήλωση του ΚΙΝΑΛ ενδιαφέρει μόνο τους ψηφοφόρους του, τα στελέχη και τους βουλευτές του, για την αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ, πλανιέται μια γενικότερη απορία στην πολιτική ζωή. Γιατί δεν ανακάμπτει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Απορία που πηγάζει από μια μηχανιστική λογική η οποία θεωρεί δεδομένο ότι ένα κόμμα που ανήλθε στην εξουσία υπό...

Τo «τυφλό» χτύπημα κατά Χαρδαλιά και η εκκολαπτόμενη τρομοκρατία

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό και τη διαχείρισή της λειτούργησαν εν μέρει ως εκκολαπτήριο για την προσέλκυση και τον προσηλυτισμό νέων σε διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις που βρίσκουν άλλοθι και στη ρητορική του μίσους αλλά και της πεζοδρομιακής… αντίστασης που καλλιεργούν ακόμη και κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.
Το «τυφλό» χτύπημα κατά των καταστημάτων που διατηρεί η σύζυγός του Νίκου Χαρδαλιά μπορεί να θεωρείται από τις αρχές ως «πρόχειρο» και «κακοσχεδιασμένο» εν τούτοις προκαλεί...

Ποιος είναι ο ακτιβιστής δημοσιογράφος που επέβαινε στην πτήση-θρίλερ προς Λιθουανία

Έντονες αντιδράσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχει προκαλέσει η κίνηση της κυβέρνησης της Λευκορωσίας να αναγκάσει σε προσγείωση αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Αθήνα-Βίλνιους, προκειμένου να συλλάβει έναν ακτιβιστή-αντιφρονούντα δημοσιογράφο.
Ο Ρόμαν Προτάσεβιτς, περί ου ο λόγος, έχει πολλές φορές ταχθεί κατά της κυβέρνησης Λουκασένκο στη Λευκορωσία, και μάλιστα έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν από...

Έξαλλος ο Μητσοτάκης: «Πειρατική» σύλληψη δημοσιογράφου από το καθεστώς Λουκασένκο

Την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η «πειρατική» σύλληψη αντιφρονούντα δημοσιογράφου από το καθεστώς Λουκασένκο 
Όπως είναι γνωστό, η Λευκορωσία ανάγκασε τους πιλότους εμπορικής πτήσης που απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό τη Λιθουανία, να προσγειωθούν στην Λευκορωσία προκειμένου να συλλάβουν τον...

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τα αναπάντητα ερωτήματα από την κατάθεση Καλογρίτσα και το βραχυκύκλωμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Οι περισσότεροι στάθηκαν στην εμπλοκή του Νίκου Παππά στην επιχείρηση δημιουργίας του «ΣΥΡΙΖΑ channel» μέσω εικονικών συναλλαγών, αφανών χρηματοδοτών και μιας κλειστής ομάδας μετά τα όσα είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας στις καταθέσεις του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.
Η αλήθεια είναι ότι, πραγματικότητα ή μυθεύματα, τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Καλογρίτσα φέρνουν στο νου τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που...

Ενίσχυση έως 4000 ευρώ για επιχειρήσεις: Ποιοι τη δικαιούνται – Όροι και προϋποθέσεις

Έως την 1η Ιουνίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν την αίτησή τους για την έκτακτη ενίσχυση έως 4.000 ευρώ.
Η πλατφόρμα έχει ανοίξει από χθες στο aade.gr (mybusinessSupport) και αφορά τις επιχειρήσεις που παρέμειναν κλειστές τον Απρίλιο. Εκτός κριτηρίων μένει ο τζίρος.
Το επίδομα είναι μη επιστρεπτέο, αφορολόγητο, ακατάσχετο και...