Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Διαμελισμένα πτώματα στο δρόμο μετά την έκρηξη λεωφορείου [ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

13 οι νεκροί, 48 οι τραυματίες

Αιματοκύλισμα για μία ακόμη φορά στην Τουρκία, μόλις μία εβδομάδα μετά την διπλή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, που είχε προκαλέσει τον τραγικό θάνατο 38 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 30 αστυνομικοί

Στη νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως στόχο αυτή τη φορά στρατιώτες. ...

Η έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές της Καισάρειας στην Τουρκία και πηγές από νοσοκομείο της περιοχής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. 
Την ίδια ώρα, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν συγκεκριμένα πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 13 και οι τραυματίες περισσότεροι από 48.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο προκαλούν φρίκη. Η σφοδρότητα της έκρηξης είναι κάτι που δε χωράει αμφιβολία και μόνο από το τι… απέμεινε από το λεωφορείο.
Ωστόσο τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει είναι αποκρουστικά. Δείχνουν δεκάδες ασθενοφόρα να βρίσκονται στο σημείο και νοσοκομειακό προσωπικό να προσπαθεί να σώσει ζωές, την στιγμή που δίπλα τους κείτονται άνθρωποι νεκροί, πολλοό εκ των οποίων διαμελισμένοι.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές
Την ίδια ώρα, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet έχει δημοσιεύσει ένα ακόμη βίντεο που δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματισμένους ανθρώπους, αλλά και δεκάδες περιπολικά, ενώ οι σειρήνες των οχημάτων είναι εκκωφαντικές. Και σε αυτό το βίντεο οι εικόνες είναι τραγικές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: