Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Στο 10% δίνουν οι δημοσκοπήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ – Σε αδιέξοδο ο Τσίπρας



Η κυβέρνηση, φαίνεται να έχει πέσει σε αδιέξοδο και οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις πιστοποιούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας καταρρέουν.

Αυτό γράφει η παραπολιτική στήλη του «Βήματος», ο «Βηματοδότης», ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Οι δημοσκόποι, από τις πιο φοβισμένες ομάδες του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν υποστεί τη διαρκή πίεση του Νίκου Παππά, αρχίζουν να ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά. Στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους σιγοψιθυρίζουν ότι τα αζύγιστα αποτελέσματα τα οποία λαμβάνουν από τις έρευνες που διενεργούν φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη ζώνη του 10%-11%. Και επειδή δεν το πίστευαν ως τώρα προχωρούσαν σε ζυγίσματα για να προσεγγίσουν υποτιθέμενες λογικές διαφορές από την πρώτη μετά βεβαιότητας πια Νέα Δημοκρατία. Ετσι όπως πάνε, αν διατηρηθούν αυτές οι τάσεις, τους βλέπω να καταλήγουν χειρότερα και από τον Γ. Παπανδρέου. Εκείνος από το 45% πήγε στο 13%. Αυτοί από το 37% θα πάνε στο 7%.
Συνεπώς όλες οι κινήσεις από εδώ και πέρα μοιάζουν άβολες. Τίποτε δεν βγαίνει σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τους. Η αξιολόγηση δεν πρόκειται να τελειώσει πριν από το τέλος Ιανουαρίου και ας ελπίζει ο κ. Τσίπρας ότι θα την έχει ολοκληρώσει μέσα στον Νοέμβριο. Ο απερχόμενος πλανητάρχης Μπαράκ Ομπάμα θα τους καλέσει απλώς να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις και τίποτε άλλο. Ο ανασχηματισμός κόλλησε μετά τις εξελίξεις και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και ο λαός ρωτάει πλέον σταθερά: «Πότε θα φύγουν;». Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, αυτό ρωτάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: