Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ! Πόσοι τζιχαντιστές στην Ευρώπη περιμένουν εντολές για σειρά βομβιστικών επιθέσεων

Νέες εκθέσεις αποκαλύπτουν ότι η τρομοκρατική οργάνωση Daesh, γνωστή επίσης και ως ISIS / Ισλαμικό Κράτος φέρεται να εκπαιδεύει τουλάχιστον 400 μαχητές με στόχο να πλήξουν την Ευρώπη με μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους ασφάλειας οι οποίοι μίλησαν στο Associated Press, πυρήνες του ISIS έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη...
Η προειδοποίηση προέρχεται από Ευρωπαίους και Ιρακινούς αξιωματούχους μυστικών των υπηρεσιών, καθώς και έναν Γάλλο εισαγγελέα ειδικό στο θέμα των τσιζαντιστικών δικτύων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουλάχιστον 400 άτομα, βρίσκονται στην Ευρώπη περιμένοντας εντολές για να δράσουν την κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο τόπο.
Νωρίτερα την Τετάρτη, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε μια ταξιδιωτική οδηγία για όλη την Ευρώπη, προειδοποιώντας ότι «τρομοκρατικές ομάδες εξακολουθούν να σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμες επιθέσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.»
Να θυμίσουμε ότι βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας και ένα σταθμό του μετρό την Τρίτη, σκοτώνοντας τουλάχιστον 30 άτομα και τραυματίζοντας περίπου 250. Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: