Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Σε ευχαριστούμε Μιχάλη Παυλή... Άξιος!

Άδοξο τέλος για Παυλή!

Τελικά κάποια πράγματα στην ζωή δεν μπορείς να τα κερδίσεις. Ο Μιχάλης Παυλής έδωσε τον αγώνα του αλλά αυτή την φορά δεν βγήκε νικητής. 


Μιχάλη, ...Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας! 
Να είσαι πάντα γερός!

Ε Μ ΠΡΟ Σ 
Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναγκάζεται σε ηλικία 24 ετών να σταματήσει το ποδόσφαιρο αφού το σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.
Ο Παυλής είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δίνει μάχη κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας. 
Ο ίδιος δεν το είχε βάλει κάτω και παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε πολέμησε και κατάφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την αγαπημένη του ΑΕΚ. Τελικά, όμως η αρρώστια επανήλθε και πλέον ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον 24χρονο άσο να συνεχίσει. 
Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της Ένωσης την απόφαση αυτή.
Αναλυτικά η δήλωση του Παυλή: ...

Το ωραιότερο παραμύθι της ζωής μου, δυστυχώς τελειώνει εδώ.
Με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που λάτρεψα από μικρό παιδί και με την οποία είχα, έχω και θα έχω συμβόλαιο καρδιάς. Υπερέβαλλα εαυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας αρκετές θυσίες για να καταπολεμήσω το πρόβλημά μου. Όμως όπως όλοι γνωρίζετε, το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, συνεχή πίεση, καταπόνηση του οργανισμού και ένταση δουλειάς στο μάξιμουμ. Όλα αυτά ωστόσο δεν μου επέτρεπαν να είμαι καλά στην υγεία μου.
 Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου και όσους στάθηκαν δίπλα μου για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος με αγκάλιασε από παιδί και σε κάθε μου συμμετοχή με έκανε να αισθάνομαι ευλογημένος που φοράω τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και κυρίως την κατανόηση και τη στήριξη που μου παρείχε στο πρόβλημά μου.
 Aπό εδώ και στο εξής δε θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όμως θα είμαι πάντα «υπηρέτης» του εμβλήματος και των ιδανικών που πρεσβεύει ο σύλλογος, από οποιοδήποτε πόστο. Είμαι βέβαιος ότι η περιπέτεια και η περιπλάνηση της ΑΕΚ στα μονοπάτια των μικρών κατηγοριών θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψει άμεσα και εκεί που της αξίζει. Στο «σπίτι» της και στην κορυφή.
Μετά τιμής
Μιχάλης Παυλής

gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: