Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ… «Άδειασε» τον Καμμένο ο Βίτσας με εντολή Μαξίμου - Τι είπε για τα αεροσκάφη stealth και για το «επεισόδιο» των Τούρκων…

Μία ημέρα μετά τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή (μαχητικά αεροσκάφη – Κύπρος), φάνηκαν εκ νέου τα «μαύρα» σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βγήκε, λοιπόν, χθες ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας στο ΣΚΑΪ, προχωρώντας σε… άδειασμα των όσων υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόσο για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών τεχνολογίας stealth, όσο και για το «επεισόδιο» των Τούρκων στην Κύπρο...

Ειδικότερα κι αφού πρώτα υποστήριξε πως δεν θα γίνει η συγκεκριμένη αγορά των μαχητικών stealth, διευκρίνισε ότι αυτά κοστίζει 100 εκατ. ευρώ το ένα και πρόσθεσε: 
«Πολλαπλασιάστε επί 5 το συνολικό κόστος (συντήρηση, υποδομές)… Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοια πράγματα και πότε θα πάρουμε τα νέα μαχητικά; Το 2025».
Επίσης, κράτησε αποστάσεις και στα σενάρια που βγήκαν χθες από το ΥΠΕΘΑ κι αναφέρονταν σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στα χωρικά ύδατα της Κύπρου: «Δεν υπάρχει πληροφόρηση για επικείμενο θερμό επεισόδιο στην Κύπρο… μένω στη δήλωση του κύπριου εκπροσώπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: