Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Καραμανλής "τελείωσε τον Καμμένο"

Με μία δήλωση του στο ράδιο Παραπολιτικά 90,1, ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής ξεσκεπάζει και τελειώνει τον μύθο περί Καραμανλικότητας του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζοντας τον ως ευκαιριακό Καραμανλικό.

Μύδρους εξαπέλυσε στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο...
βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα.
"Είναι Καραμανλικός ευκαιρίας και Καραμανλικός αλά κάρτ " είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες του ιδρυτή της παράταξης που έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό.
"Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό συμφέρον χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς λαϊκισμούς. Αν κάτι σημαίνει να πιστεύεις στις αρχές αυτές σημαίνει να πιστεύεις στη δωρικότητα, στη μετριότητα και στη σοβαρότητα πολύ λυπάμαι αλλά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις αρχές!
Και με τον κ. Τσίπρα και με τον Καραμανλή δεν γίνεται! Δεν μπορούμε να είμαστε εκτός ΝΔ, δεν μπορεί να ανεβαίνουμε στις καλένδες της τρέλας και μετά να λέμε ότι είμαστε υποστηρικτές του Καραμανλισμού, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα"
τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο Κώστας καραμανλής τόνισε ότι στη ΝΔ είμαστε είναι όλοι ενωμένοι κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και τόνισε ότι συζητήσεις περί ομάδων στο κόμμα είναι καφενειακού επιπέδου.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Μειμαράκη τόνισε πως αποτελεί κεφάλαιο για το κόμμα.
Σημείωσε ωστόσο ότι όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε.
Τόνισε πως καλά έκανε η ΝΔ το 2015 και ψήφισε ώστε να μην βγει η χώρα από το ευρώ ενώ είπε πως σήμερα η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα.
Χαρακτήρισε ζουρλομανδύα το μνημόνιο ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ δεν πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει Ελλάδα εκτός Ευρώπης.
Είπε πως δεν έχει βάση να ρίχνουμε μέρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Σημείωσε πως το γεγονός ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σημαίνει ότι υπήρξε συνεννόηση του Κώστα Καραμανλή με την σημερινή κυβέρνηση.
Τόνισε πως οι παρεμβάσεις πρώην πρωθυπουργών πρέπει να είναι μετρημένες και σοβαρές λέγοντας ότι δεν βοηθά πολιτικοί που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο να παρεμβαίνουν να και να σχολιάζουν τα πάντα. Ανάφερε δε ότι ο Κώστας Καραμανλής μίλησε στο δημοψήφισμα
Είπε επίσης πως η ΝΔ δεν πιστεύει στην Ευρώπη πολλών ταχυτήτων λέγοντας ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής.
Ανέφερε πως η Ευρώπη περνά μια κρίσιμη φάση ενώ έκανε λόγο για γερμανοποίηση της Ευρώπης.
Απέφυγε να μπει στη λογική Μητσοτακικών και Καραμανλικών στο κόμμα λέγοντας ότι όσιοι ανήκουμε στο κόμμα πιστεύουμε στο καταστατικό και στις αρχές του ιδρυτή του κόμματος.

Πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: