Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απαγορεύουν τις εκλογές στην Ελλάδα..!

Προκειμένου να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους οι Γερμανοί … με διάφορα προσχήματα αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις εκλογές στην Ελλάδα καθώς βολεύει πιο πολύ μια κυβέρνηση Παπαδήμου και τεχνοκρατών μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος τους.
Οι δραματικοί τόνοι Βενιζέλου και η διαπίστωση ότι «κάποιοι δεν μας θέλουν στο ευρώ» δείχνει ότι επιτέλους αντιλήφθηκε και η ελληνική κυβέρνηση ότι κάτι … υπάρχει πίσω από όλες αυτές τις πιέσεις και δεν είναι μόνο η έλλειψη εμπιστοσύνης στους Έλληνες πολιτικούς – όχι ότι έχουν άδικο σ’ αυτό οι Γερμανοί.
Οι επιταγές του γερμανικού άξονα δεν συνάδουν με τα σχέδια των Ελλήνων πολιτικών και φυσικά του ελληνικού λαού.  
Ο Σόιμπλε όχι μόνο δεν... θέλει εκλογές στην Ελλάδα, αλλά και παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου, με ένα μικρότερο κυβερνητικό σχήμα, αποτελούμενο από τεχνοκράτες.

Στ.Νοβ./ apospasma

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...

Το να κλέψω το κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Το να με κλέψει είναι ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! Κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια και άλλοι σαν ρομπότ πληρώνουν στα ταμεία χαράτσια, αναδρομικά και αντισυνταγματικά... Προβληματιζόμαστε για τα ιερά αλλά και τα πολιτικά μας... γιατί να θέλουν τόσο πολύ να υπερχρεώσουν την πατρίδα μας και να πουλήσουν τόσο γρήγορα το φυσικό, ανεκμετάλευτο για τόσα χρόνια, πλούτο της...; Γιατί Έλληνες δεν μιλάτε; Που είστε Έλληνες, Χριστιανοί; Πού είναι η Δημοκρατία, το Σύνταγμά σας; Γιατί αφήνετε 300ους "εφιάλτες" να υποθηκεύουν τα όνειρα των παιδιών σας; Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα. Οι εθνικοί μειοδότες πρέπει να δικαστούν επί εσχάτη προδοσία. Κάτω η χουντική ψευδοκυβέρνηση των πρακτόρων που διαγράφει τους διαφωνούντες βουλευτές, μέσα στον ναό της Δημοκρατίας, γαντζώνεται στην εξουσία, δεν θέλει εκλογές και παραδίδει την εδαφική ακεραιότητά μας, άνευ όρων! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝΕ!! Εκείνοι βιάζουν την πίστη μας και συνεργάζονται με τον διάβολο: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/blog-post_15.html