Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Άκουγαν και κατέγραφαν τον Παπαγγελόπουλο Μυστικές Υπηρεσίες!

Συγκλονιστικά στοιχεία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας κατά το προσεχές διάστημα. Και μπροστά στις επικείμενες αποκαλύψεις η υπόθεση Novartis θα μοιάζει στην κυριολεξία με ανέκδοτο.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο «κοριός» της ΕΥΠ, σε ανύποπτο χρόνο, έχει «συλλέξει» πληθώρα συνομιλιών που έχουν ως πρωταγωνιστή... τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ακόμα δύο πρώην υπουργούς που απασχολούνταν με εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και άλλα πρόσωπα που, όπως αποδεικνύεται, συνεργάζονταν στενά με τον πρώτο.
Εκτός από τον «κοριό» της ΕΥΠ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με το ίδιο πρόσωπο και έχουν κατά πάσα πιθανότητα συλλεχθεί από Ισραηλινούς.
Μάλιστα, άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένος να καταθέσει με ονόματα και διευθύνσεις στοιχεία που θα προκαλέσουν «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα.
Φυσικά, το ερώτημα που δεν μπορεί να απαντήσει κανείς είναι αν οι συνακροάσεις έγιναν κατόπιν νόμιμων επισυνδέσεων.
Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις (σ.σ.: που κανείς δεν γνωρίζει πως ελήφθησαν) προκύπτει σχέση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης με δύο εκδότες, με επιφανείς δικηγόρους των Αθηνών που συνεργάζονται με αμφιλεγόμενους δημοσιογράφους αλλά και με εισαγγελικούς λειτουργούς.
Πέραν, όμως των συνομιλιών, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έρχονται να επιβεβαιώσουν τη στενή σχέση του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα με την ομάδα των εκδοτών, των δικηγόρων και των εισαγγελέων.
Και αυτό έχει να κάνει με μια πασίγνωστη υπόθεση που απασχόλησε τη Δικαιοσύνη ύστερα από επιστολή που απέστειλε γνωστός εκδότης των Αθηνών προς τον κ. Παπαγγελόπουλο.
Αμέσως, ο τελευταίος ενεργοποιήθηκε ζητώντας την άμεση διερεύνηση ακόμα ενός σκανδάλου. Επί χρόνια η εφημερίδα του εκδότη είχε ως σημαία το συγκεκριμένο θέμα.
Τελικά, οι εισαγγελείς που κλήθηκαν να ερευνήσουν την καταγγελία, έπειτα από τρία χρόνια, απλώς την αρχειοθέτησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: