Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το υπόγειο παιχνίδι της Τουρκίας με τον ISIS!

Την ώρα που στην Τουρκία ο τύπος πανηγυρίζει τη νέα διπλωματική επιτυχία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο διεθνής τύπος αναδεικνύει το «διπλό ρόλο» της χώρας υπέρ των τζιχαντιστών.

Το 80% των βομβών που έχουν ρίξει τα τουρκικά μαχητικά δεν στοχεύουν τους τζιχαντιστές αλλά τους Κούρδους στη βόρεια Συρία και το Βόρειο Ιράκ που πολεμούν τους τρομοκράτες...
Η Τουρκία, εφαρμόζει τη δική της ατζέντα προσποιούμενη ότι πολεμάει τον ISIS, υποστηρίζει με στοιχεία το περιοδικό Chronicles.
Ο αρθρογράφος του τονίζει ότι η Τουρκία, από το 1923 πολεμάει τους Κούρδους και σήμερα αυτή η μάχη συνεχίζεται με αφορμή τον πόλεμο κατά του ISIS. 
Από τις 24 Ιουλίου που η Τουρκία μπήκε στη μάχη κατά του ISIS βομβαρδίζει τους Κούρδους που μάχονται τον ISIS, γράφει χαρακτηριστικά.Δηλώσεις του Larry Johnson, πρώην αξιωματούχου της CIA και του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, επικαλείται ο αρθρογράφος του περιοδικού σύμφωνα με τις οποίες, είπε στο RT, ότι η Τουρκία έχει ένα σημαντικό ρόλο υποκινητή, μεγάλου χορηγού της τρομοκρατικής δραστηριότητας, της δραστηριότητας αυτών των ριζοσπαστών ισλαμιστών και ότι μόνο για αστείο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος το αντίθετο.

Σε ανάλογο κλίμα και η δήλωση του πρώην Διοικητή του ΝΑΤΟ Wesley Clark, σε συνέντευξή του στο CNN ο οποίος δήλωσε ότι η Τουρκία υποστηρίζει τον ISIS. 
«Πάντα υπήρχε η ιδέα ότι η Τουρκία υποστηρίζει τον ISIS με κάποιο τρόπο» είπε o πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, και πρόσθεσε ότι «κάποιοι εντάσσονται στον ISIS μέσω Τουρκίας και κάποιοι αγοράζουν το πετρέλαιο. Εμένα μου φαίνεται ότι αυτό γίνεται μέσω Τουρκίας».

Επίσης σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο Russia Today, ο Αμερικανός αρθρογράφος και συγγραφέας Robert Bridge, αναφερόμενος στο ρόλο της Τουρκίας στη μάχη κατά του ISIS τονίζει ότι η χώρα χρησιμοποιεί τα βομβαρδιστικά της για να χτυπάει τους Κούρδους και όχι τους μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: