Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Β. Παπαγεωργόπουλος: 24 ώρες κράτησε η σκευωρία!


Για σκευωρία που στοχεύει στην διάσωση του βασικού ενόχου της υπόθεσης της υπεξαίρεσης, Παναγιώτη Σαξώνη, από συγκεκριμένους κύκλους και στην πολιτική δολοφονία...
του ιδίου, μιλά ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.
Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή στάθηκε το γεγονός ότι ο πρώην Δήμαρχος έλαβε γνώση της δικογραφίας με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσει τα "στοιχεία της επίσχαιντης σκευωρίας"...
«Μόλις πήρα στα χέρια μου την δικογραφία με τα σχετικά «στοιχεία» που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες, η αλήθεια έλαμψε!
Με μια απλή ανάγνωση αποδεικνύεται ο δόλος, η συκοφαντία, ο σχεδιασμός για τη πολιτική μου δολοφονία, η προσπάθεια διοχέτευσης χαλκευμένων στοιχείων στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να την εκτρέψουν  από την προσπάθεια της να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αποδεικνύεται η αγωνία συγκεκριμένων κύκλων να διασωθεί ο κύριος ένοχος της υπεξαίρεσης στο ΔΘ η οποία άρχισε όπως απέδειξε ο έλεγχος της εφορίας 6 ολόκληρα χρόνια πριν εκλέγω Δήμαρχος.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσω συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσω τα πρώτα ευρήματα αυτής της επαίσχυντης σκευωρίας τα οποία εν συνεχεία θα διαβιβάσω στους αρμόδιους Εισαγγελείς για να λάβουν γνώση.
Κανείς δεν θα μπορέσει να κοροϊδέψει τη Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κανείς δεν θα μπορέσει να κοροϊδέψει τους Θεσσαλονικείς».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: