Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Τα διεθνή μέσα της… βγάζουν το καπέλο (ΦΩΤΟ)

Ο διεθνής Τύπος πλέκει το εγκώμιο της Κέλιαν Κόνγουεϊ επισημαίνοντας ότι η ξανθιά δημοσκόπος και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτή που τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο.

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» γράφει πως «Η Κέλιαν Κόνγουεϊ ήταν το κρυφό όπλο του Τραμπ, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να...
κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ ανέλαβε διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα στα τέλη Αυγούστου και μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, τον οδήγησε στη νίκη.
From left: Andrew Bremberg; policy director at the  Republican National Committee, Kellyanne Conway; president of The Polling Company, and Sen. Mike Lee (R-Utah) during a panel discussion with the American Conservative Union about Donald Trump’s stance on trade.
«Ένα αστέρι γεννιέται», είναι ο τίτλος της εφημερίδας «New York Post». Σε συνέντευξή της στην αμερικανική εφημερίδα, η Κέλιαν Κόνγουεϊ εξέφρασε την ικανοποίησή της που έβαλε το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία του Αμερικανού επιχειρηματία.
«Aισθάνομαι όμορφα …Αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να συμβάλω σε αυτή την επιτυχία», τόνισε η ξανθιά Ρεπουμπλικανή ενώ σε άλλη αμερικανική εφημερίδα δεν δίστασε να δηλώσει πως οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ είναι υποκινούμενες από τον Δημοκρατικό Κόμμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», η Κέλιαν Κόνγουεϊ τόνισε πως, για να σταματήσουν οι διαδηλώσεις κατά του νεοεκλεγέντα προέδρου σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, θα πρέπει να βάλουν το… χεράκι τους, η Χίλαρι Κλίντον, ο απερχόμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: