Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Αμερικανοί πράκτορες στοχοποίησαν τον Αλέξη!

Πολλά ακούστηκαν κι ακόμη πιο πολλά γράφτηκαν για την «περίεργη» συμπεριφορά του πρωθυπουργού μας, όταν συνάντησε τον απερχόμενο πλανητάρχη. 

Πολλά μάλιστα από τα γραφόμενα ήταν εμφανώς κατευθυνόμενα, από αργυρώνητους κήνσορες, οι οποίοι έχουν θέσει ως σκοπό της ζωή τους την κατασυκοφάντηση της Πρώτη Φορά Αριστεράς.
Και ποιος είναι ο πιο λογικός στόχος για όλους εκείνους που...
ονειρεύονται ολιγαρχία; Ο Αλέξης. Το σύμβολο δηλαδή της σύγχρονης δημοκρατίας, αυτός ο άφθαρτος σαραντάρης, για τον οποίο μιλάει όλος ο πλανήτης (και η Αντζι Σαμίου), και ο οποίος αποτελεί την μοναδική ελπίδα, τον μοναδικό φάρο για να ορθοποδήσει η χώρα, και να αφήσει πίσω της το σάπιο μεταπολιτευτικό … φαγοπότι…
Τι λένε λοιπόν όλοι αυτοί οι μισθωμένοι κονδυλοφόροι; Οι πράκτορες του χάους; 
Ότι ο Αλέξης έμοιαζε βαριεστημένος, ότι έδειχνε ταλαιπωρημένος, καταπονημένος, εξαντλημένος, ότι ήταν αλλού το μυαλό του, ότι δεν έδινε σημασία στις παπαριές του Ομπάμα, και ότι εν ολίγοις δεν μας εκπροσώπησε σωστά.
Κάποιοι, ακόμη πιο αιχμηροί στην κριτική τους, το πήγαν κι ένα βήμα πιο πέρα, μιλώντας για μπάφους, για  δήθεν ιατρικές παθήσεις, για επιθετική συντηρητική αγωγή, για χάπια δηλαδή, για ενέσεις, για σύνδρομα, για εγκεφαλικά, και άλλα τέτοια παρόμοια φληναφήματα.
Εν πολλοίς, μπορεί να έχουν δίκιο. Πράγματι, η στάση του σώματος, και το ύφος του Αλέξη, δεν ήταν και τόσο… φυσιολογικά. Να μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν μαχητικό νέο άνθρωπο, που πιάνει την πέτρα και βγάζει ζουμί. Έναν αγωνιστή, έναν ακούραστο δημοκράτη, που πέρσι τα είχε βάλει επί 17 ολόκληρες ώρες με το ιερατείο του κατεστημένου της ΕΕ, και βγήκε όρθιος και νικητής. Οπότε, τι συμβαίνει άραγε;
Εδώ λοιπόν μπαίνει στην εξίσωση ο κρίσιμος παράγοντας που λέγεται Αμερική. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις θα πρέπει να έχουν υπόψη τους το βρώμικο παρελθόν των μυστικών (και μη) υπηρεσιών που καθορίζουν την πολιτική κατάσταση στην μακρινή εκείνη χώρα. Στην οποία ο εκάστοτε πρόεδρος δεν είναι παρά μια απλή μαριονέτα, που αν κάνει πως ξεφεύγει από την καθορισμένη γραμμή που του υπαγορεύουν τα συμφέροντα, μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Έτσι φάγανε τον Λίνκολν, έτσι φάγανε τον Κένεντι, και έτσι παραλίγο να φάνε και τον Ρέιγκαν, όταν άρχισε να «σοσιαλίζει». Παράλληλα, έχουν αποδειχτεί ιστορικά και διάφορες (ευτυχώς ατελέσφορες) απόπειρες της CIA να φάει τον Φιντέλ, ο οποίος αποτελούσε και αποτελεί ένα αγκάθι στο μαλακό υπογάστριο της ιμπεριαλιστικής Αμερικής. Κάτι σαν τον Μαδούρο δηλαδή, μόνο που εκείνος δεν μασάει…
Γι αυτό, προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στα όσα μου είπε σήμερα το πρωί ο φίλος μου ο Μήτσος (πρώην πασόκος και  νυν συριζαίος), που δουλεύει παρτ τάιμ ως ταξιτζής, και ο οποίος τον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει τα πάντα γύρω από τις παγκόσμιες συνωμοσίες, τους μασόνους, τους Ελ, γνωρίζει προσωπικά τον Χαρδαβέλα, και πίνει νερό στο όνομα του Λιακόπουλου, ενώ θέλει να πολιτευτεί με τον Βελόπουλο. Μιλάμε δηλαδή για άνθρωπο μέσα στα πράγματα. Εξάλλου, είναι ο ίδιος που προσπαθεί μήνες τώρα να με πείσει να ενταχθώ κι εγώ στο κίνημα του Αρτέμη του Σόρα, μπας και δει προκοπή ο τόπος. Άρα καταλαβαίνετε ότι αυτά που λέει, πρέπει να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς…
Και τι μου είπε ο Μητσάρας; 
Ότι έμαθε από πηγές του στο Μαξίμου, ότι οι Αμερικανοί πράκτορες που συνόδευαν τον Ομπάμα, διέθεταν ο καθένας από ένα μικρό μηχανάκι, έναν πομπό σε σχήμα κινητού, με το οποίο έστελναν περίεργες ακτίνες προς την πλευρά του Αλέξη!!!! Ο οποίος,  ενώ από το πρωί ήταν σούπερ ορεξάτος, και μάλιστα έκανε και 8 χιλιόμετρα τρέχοντας στον διάδρομο που έχει στο γραφείο του, από την ώρα που μπήκε στο Μαξίμου η συνοδεία του Ομπάμα… έπεσε και σωματικά και ψυχολογικά. Μάλιστα, μόλις ο κολλητός του ο Καρανίκας είδε αυτή τη ξαφνική μεταμόρφωση, προσπάθησε να καλέσει επειγόντως την Κονιόρδου, που ξέρει από μαγνήτες, από βαρυτικά πεδία και κύματα, και που κάνει κόλπα ζόρικα όπως αυτά στις Ινδίες, αλλά δυστυχώς το κινητό του (όπως και του Παππά) δεν λειτουργούσε! Γιατί άραγε; Χμ; Μου εκμυστηρεύθηκε επίσης, ότι επειδή κάποιοι υποψιασμένοι του Μαξίμου είχαν προβλέψει αυτές τις εξελίξεις, είχαν καλέσει από βραδίς την Κονιόρδου, και είχε περάσει μια θετική αύρα στον πρωθυπουργό (βλ. φωτό). Δυστυχώς όμως, τα μηχανάκια των Αμερικάνων ήταν πιο ισχυρά.
Αυτά λοιπόν τα μηχανάκια, μου λέει ο Μήτσος, είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι του Νιου Τζέρσει στις ιπποδρομίες, όταν θέλουν να χάσουν τα άλογα στα οποία δεν έχουν ποντάρει. Η τεχνολογία τους είναι απλή και βασίζεται σε κάτι συστήματα παρόμοια με αυτά που ανακάλυψε ο Αρτέμης (φίλος του) μελετώντας επί δεκαετίες την αρχαία μας γραμματεία. Μια τεχνολογία που έχουν τελειοποιήσει οι Αμερικάνοι από την δεκαετία του ’50, γι αυτό και έκτοτε κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολύ απλά, όποιος ξένος ηγέτης ή πολιτικός τους μπαίνει στο μάτι, απειλώντας την παντοκρατορία τους, τον καθιστούν ζαβό, αποβλακώνοντάς τον με αυτά τα μαραφέτια.
Ίσως να έχει δίκιο ο Μήτσος… δεν ξέρω. Πάντως όλα αυτά που μου είπε, παραπέμποντάς με και στις ανάλογες επιστημονικές πηγές (Κόντρα, Φως των Αρχαίων Θεών, Χωνί, κλπ), έχουν κάποια βάση. Όσο και να μη θέλουμε να τα πιστέψουμε. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η ξαφνική μετάλλαξη του Αλέξη σε μια καρικατούρα του αγωνιστικού εαυτού του… σε έναν μεταμοντέρνο Γκιωνάκη δηλαδή.
Εξάλλου, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τους φονιάδες των λαών, που λέει κι ο Πάντζας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: