Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Απίστευτο: 70χρονη φυτοφάγος ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας! Μοιάζει σαν να είναι μόλις 40 ετών!


Γνωρίστε μια 70χρονη η οποία φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, μόνο που αυτό δεν έχει να κάνει με χρήση αυξητικών ορμονών ή υποβολή σε πλαστικές εγχειρήσεις. 

Η Annette Larkins δεν φαίνεται μια μέρα πάνω από 40 ετών, χάρη στην διατροφή και τρόπο ζωής που διατηρεί. Φαίνεται τόσο νέα που οι άνθρωποι όταν είναι έξω με τον 54χρονο…


σύζυγό της νομίζουν ότι είναι κόρη του, αλλά υποθέτω ότι αυτός δεν έχει παράπονο γι’ αυτό…
Η Larkins λέει ότι το μυστικό για την ομορφιά της βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στην διατροφή της ως φυτοφάγος, που αποτελείται από βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σπόρους και ξηρούς καρπούς που καλλιεργούνται στο δικό της κήπο, τον οποίο αποκαλεί «πηγή της νεότητας». Η γυναίκα δεν αγγίζει τίποτα που έχει μαγειρευτεί. Και ένα άλλο περίεργο πράγμα που κάνει είναι η συλλογή των ομβρίων υδάτων, για να ποτίζει τον κήπο της, αλλά και για να πίνει. Όμως, η κάτοικος του Μαϊάμι-Dade County, Florida, δεν είχε πάντα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην πραγματικότητα κατανάλωνε κρέας τακτικά, αφού ο σύζυγός της είχε στην κυριότητά του ένα εργοστάσιο κρέατος στη δεκαετία του 1960. Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της για πάντα. Και ήταν μια καλή απόφαση τελικά! Απλά κοιτάξτε την!

Όταν ξεκίνησε, η κα Larkins ήθελε απλά να βελτιώσει λίγο την υγεία της και ποτέ δεν περίμενε ότι θα μοιάζει με μια 40χρονη στην ηλικία των 70 ετών. Στα 27 αυτά χρόνια που τρώει ωμά φαγητά, η κα Larkins έχει γράψει δύο βιβλία που ονομάζονται “Ταξίδι στην Υγεία” μαζί με ένα DVD που περιέχει όλα τα μυστικά της υγιεινής της διατροφής. Ο σύζυγός της, ο κ. Larkins, εύχεται και ο ίδιος να είχε ακολουθήσει το παράδειγμά της, γιατί τώρα φαίνεται πολύ γέρος και, επίσης, πάσχει από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση. Παίρνει συνταγογραφούμενο φάρμακο κάθε μέρα, αλλά η Annette δεν έχει πάρει καν ασπιρίνη.






mylady.gr
youtube.com
http://himaira.blogspot.com/2013/03/70-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: