Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

O Πανδραμαϊκός στην SL2 και ο… Μπύρος μπαίνει στον Πανδραμαϊκό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Πανδραμαϊκός ανεβαίνει στην SL2 και ο… Μπύρος είναι στο πλευρό του.
Και ο Γιάννης Μπύρος στο πλευρό του Πανδραμαϊκού
, καθώς πολλά και σημαντικά θα ακολουθήσουν μετά τη ψηφοφορία της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Τρίτη, 2 Αυγούστου...
Aν λοιπόν ο Πανδραμαϊκός τελικά μπει στη Σούπερ Λίγκα 2, τότε ο πρώην μεγαλομέτοχος της Δόξας (που σημειωτέον παραχώρησε δωρεάν τις μετοχές του στον ερασιτέχνη), έχει σκοπό να γίνει αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση Καΐρη..
Και επειδή “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ” ο Μπύρος θα συμπορευτεί με τη φιλοσοφία όλοι από λίγα κ όχι ένας τα πολλά. Είναι βέβαιο ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Μπύρος θα αποφασίσει εάν η βοήθεια στον “Πανδράμ” θα είναι διά μέσω χορηγίας ή εάν φτάσει σε μια αγορά μετοχών που μπορεί να αγγίξει το 50%.
Το κλίμα είναι πολύ θετικό διότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, διακρίνει μια ισορροπία- σοβαρότητα στη διοίκηση του εν λόγω πάντα συλλόγου, χωρίς παραλογισμούς και τρελές απαιτήσεις.

Απόφαση η βόμβα που στέλνει τον Πανδραμαϊκό στη Σούπερ Λίγκα 2 βγήκε από το Διατακτικό, του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ!

Απόφαση που αποβάλλει οριστικά και αμετάκλητα του Αγροτικό Αστέρα, για την μη έγγραφη του στα Mητρώα της ΕΠΟ (και με βάση τη νέα τροπολογία Αυγενάκη) δεν έχει αναδρομικό χαρακτήρα και τον κατατάσσει τελευταίο και με βάση το σκεπτικό του Διατακτικού δίνει τη πρώτη θέση στον όμιλο στον Πανδραμαϊκο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας καλείται τώρα να πάρει τη Τρίτη στις 12:00 απόφαση με βάση το σκεπτικό του Διαιτητικου, που αποτελεί μονόδρομο! Δηλαδή να ανεβάσει και τους 7 (!!!) πρωταθλητές, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Πανδραμαϊκος έχει δικαίωμα να προσφύγει εκ νέου, εφόσον έχει στα χέρια του, την εν λόγω απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο είναι το Διαιτητικό.

Η αύξηση ανόδου των ομάδων από τέσσερις σε επτά ,θα έλεγε κανείς ότι δεν δημιουργεί και τόσο μεγάλο πια πονοκέφαλο, αφού Ξάνθη, Διαγάρας και Εργοτέλης φαίνεται να αδυνατούν να συμμετέχουν φέτος στην Super League 2 ..

Πηγή: sportstonoto.gr

sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: