Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ! Αμερικανοί ναύτες ετοιμάζονται να βάλλουν κατά τουρκικών στόχων στα Στενά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Στο χειρότερο δυνατό σημείο είναι πλέον οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας και αναμένεται να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο με την αποκάλυψη ότι το πραξικόπημα σχεδιάστηκε στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ.

Eίναι απίστευτο πως αλλάζουν οι καιροί καθώς όπως αναφέρει.. ο Δημήτρης Καπούλας στο pronews.gr, Αμερικανοί ναύτες σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας ετοιμάζονται να βάλλουν κατά τουρκικών στόχων στα Στενά!

Cn5bSjQWEAA35nI
Τις εικόνες που συνηθίζαμε να βλέπουμε από ρωσικά πολεμικά πλοία, πλέον τις βλέπουμε από τον πρώην στενό σύμμαχο της Τουρκίας, τις ΗΠΑ!
Cn5bUovVIAEFzZx
Στις φωτογραφίες θα δείτε τους Αμερικανικούς ναύτες να είναι σε πολεμική ετοιμότητα στο αποβατικό πλοίο (BDK) Whidbey Island και στο αντιτορπιλικό USS Ross την Πέμπτη καθώς έμπαιναν στα Στενά και κατευθυνόταν προς την Οδησσό.
Το αμερικανικό πλοίο μεταφέρει 500 πεζοναύτες, Hummer, άρματα μάχης M1 Abrams για την Ουκρανό-Αμερικανική άσκηση «Sea Breeze – 2016″. Η άσκηση γίνεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, στις περιοχές Οδησσού και Mykolaiv και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου.
Cn6kwZhVMAEHYE1
Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού τύπου, στρατιωτικός αξιωματούχος που συνελήφθη στο Χατάι στη ΝΑ Τουρκία αποκάλυψε σχέδιο κατοχής της Τουρκίας μετά το πραξικόπημα.
«Ως μέρος του σχεδίου το οποίο σχεδιάστηκε στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ κατά τη διάρκεια συναντήσεων, χιλιάδες πράκτορες της συριακής Μυστικής Υπηρεσίας Mukhabarat θα έμπαιναν στην Τουρκία για να ενωθούν μαζί με τους ένοπλους τρομοκράτες.
Cn-GLKbWYAAUVfq
«Ο πρώτος στόχος των ανταρτών θα ήταν η Αλεξανδρέττα και θα ακολουθούσαν και άλλες τουρκικές πόλεις, Κων/πολη και Άγκυρα (για τις πόλεις αυτές έγινε ειδική αναφορά στο τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας για αγορά ρωσικών α/α συστημάτων).
Στόχος της οργάνωσης FETÖ/PYD  του Φ.Γκιουλέν ήταν να ελεγχθεί το ευρωπαϊκό μέρος της Τουρκίας ενώ οι δυνάμεις κατοχής θα προσπαθούσαν να ελέγχουν τα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.
Cn6VZYsWEAAFuo7
Στην συνάντηση που αποφασίστηκε το πραξικόπημα ήταν παρών και ιρανός αντιπρόσωπος».
Αυτή την κατάθεση έδωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματικός που συνελήφθη για συμμετοχή στο πραξικόπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: