Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ! Πόλεμος μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας το 2016 σύμφωνα με πληροφορίες από Statfor και CIA!


Το 2016 πλησιάζει και οι ενδείξεις για τον πόλεμο ανάμεσα σεΤουρκία και Ρωσία ολοένα και μεγαλώνουν!

Τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι στο επόμενο έτος, το 2016, θα κορυφωθεί η διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και θα καταλήξει σε ολοκληρωτικό θερμό...
πόλεμο μεταξύ των δυο χωρών.
Τις πληροφορίες αναδημοσιεύει η εφημερίδα Cumhurriyet η οποία τις άντλησε από το Αμερικανικό Κέντρο Στρατηγικών Μελετών, Statfor το οποίο επικαλείται απόρρητες πληροφορίες από την μυστική υπηρεσία της CIA!

To Statfor, το οποίο έχει πολύ στενές διασυνδέσεις με την αμερικάνικη μυστική υπηρεσία, μια αφορμή των Τούρκων τον επόμενο χρόνο θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την κόκκινη αρκούδα και έτσι αναπόφευκτα θα ξεκινήσει ο πόλεμος!

Η αφορμή θα έχει να κάνει με τούρκικα στρατεύματα, που σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα σταλούν στο Συριακό έδαφος σε βοήθεια και ενίσχυση των Τουρκμάνων και των τζιχαντιστών, κατά των οποίων βάλει η Ρωσία εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό την αποκατάσταση της ειρήνης.

Τότε ο Πούτιν θα αντιδράσει και θα ξεκινήσει η μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στις δύο χώρες.

Μια άλλη πληροφορία, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος-Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης, αναφέρει ότι δεύτερη αφορμή θα είναι η προέλαση των Κούρδων προς τον Εφυράτη, κάτι που θεωρείται κόκκινη γραμμή για την Άγκυρα.

Όπως αναφέρει η αναφορά του Statfor, η Ρωσία έχει ήδη καταρτίσει σχέδια πολέμου με την Τουρκία και στην Α. Μεσόγειο και στην Μαύρη Θάλασσα αλλά και στο μέτωπο της Αρμενίας πέραν του θερμού μετώπου στην Συρία. Δηλαδή με λίγα λόγια ο πόλεμος θα είναι ολοκληρωτικός και καταλυτικός.

Η Μόσχα ήδη έχει πληροφορίες για υπονομευτικές ενέργειες της Τουρκίας στον Καύκασο και όχι μόνο και ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να ανοίξουν εσωτερικό μέτωπο στην Ρωσία με τον προσεταιρισμό των μουσουλμάνων της Ρώσικης Ομοσπονδίας. Όλα αυτά έχουν εξοργίσει σε μεγάλο βαθμό την ρωσική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και έχουν ετοιμάσει σχέδια ολοκληρωτικής καταστροφής της Τουρκίας που την έχουν χαρακτηρίσει σαν… ένα κρατικό «μίασμα» που βαρύνεται με πολλά γεννοκτονικά εγκλήματα!

Όλα αυτά όχι από τον μεγάλο Έλληνα Μικρασιάτη Άγιο, τον Όσιο Παΐσιο που τα είχε προβλέψει πριν από δεκαετίες, αλλά από ένα έγκυρο αμερικανικό Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: