Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Έπιασε το νόημα η Μέρκελ: Έβαλε φωτιά στις κερκίδες ο ερωτικός χορός της! (ΦΩΤΟ)

Με σκανδαλιστικό σόου ξεσήκωσε τους ψηφοφόρους της

Πώς μπορεί ένα κόμμα να ενεργοποιήσει τους ψηφοφόρους του όταν ήδη έχει τεράστιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών; 
Το ερώτημα βασάνιζε τους Χριστιανοδημοκράτες της Ανγκελα Μέρκελ. Η απάντηση βρέθηκε, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, σε ένα σόου ερωτικού χορού πριν από την ομιλία της Καγκελαρίου.
Σύμφωνα με το Spiegel, στόχος ήταν να «ζωντανέψουν» οι υποστηρικτές του κόμματος που αποφάσισαν να περάσουν την ηλιόλουστη Κυριακή σε ένα κλειστό γυμναστήριο στο Ντίσελντορφ επευφημώντας την Μέρκελ και άλλα ηγετικά στελέχη του κόμματος...
Αν και η προσέλευση δεν ήταν ικανοποιητική- συγκεντρώθηκαν 7.000 σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τους διπλάσιους- όσοι πήγαν πέρασαν καλά.

Παρακολούθησαν ένα σόου ημίγυμνων καλλιτεχνών που παρέπεμπε σε Disneyland, αλλά κυρίως, είδαν μία χορεύτρια μέσα σε διαφανή μπάλα που κρεμόταν από το ταβάνι. Ντυμένη με ένα ολόσωμο κολάν χόρεψε με ιδιαίτερα σέξι τρόπο, κάνοντας «ανείπωτα πράγματα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το γερμανικό δημοσίευμα. Ολα αυτά, πριν ανέβει στο βήμα η Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: