Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ψέματα Βελόπουλου: Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” της 76χρονης Εβρίτισσας Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, πρώτα στους υπόλοιπους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος του, μετά στους χιλιάδες ψηφοφόρους του και να… κοροϊδέψει όλο τον κόσμο για την εκλογή της 76χρονης συνταξιούχου κρεοπώλισσας από την Αλεξανδρούπολη Γαλάτως Αλεξανδράκη, προσπάθησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου και αναφερόμενος στην επιλογή της κ.Αλεξανδράκη, της απόφοιτης Δημοτικού με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου που ήταν “αόρατη” ως το βράδυ της Κυριακής, αλλά ήρθε δεύτερη σε ψήφους με 51.465 σταυρούς και εξελέγη Ευρωβουλευτής είπε ψέματα που κάποιος μπορούσε να τα χαρακτηρίσει και πολύ χοντρά...

Αρχικά απέκρυψε ότι σε συνεννόηση με κόρη της 76χρονης Ευρωβουλευτή πλέον, η οποία είναι νοσοκόμα στη Θεσσαλονίκη και βοηθάει τα τελευταία χρόνια στα κεντρικά γραφεία της “Ελληνικής Λύσης”, την είχε τοποθετήσει και πέρυσι τον Μάιο υποψήφια βουλευτή στην… Ανατολική Αττικήω (αν και ποτέ δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί ήταν τρίτη σε ψήφους), ενώ στον Έβρο έφερε άλλη υποψήφια “φάντασμα”, κάποια κυρία Γιανναράκου από τον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης Ευρωβουλευτού “Ελληνικής Λύσης” απ’ τον Έβρο Γαλάτως Αλεξανδράκη

Επίσης είπε αρχικά ότι την υποψηφιότητα της Γαλάτως Αλεξανδράκη πρότεινε μια… Ομοσπονδία κτηνοτρόφων και μετά… Σύλλογος Κτηνοτρόφων. Χωρίς φυσικά να αναφέρει ποιοι ήταν αυτοί, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Άλλωστε και στον κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης για παράδειγμα κανένας δεν την ξέρει, τους είναι παντελώς άγνωστη, όπως ήταν και η υποψηφιότητα της ακόμα και για στενούς συγγενείς της αλλά και τους.., πελάτες του κρεοπωλείου της. Επίσης, ως γνωστόν στην περιοχή Διδυμοτείχου από όπου κατάγεται, δεν υπάρχει Κτηνοτροφικός Σύλλογος. Είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος για την 76χρονη συνταξιούχο κρεοπώλισσα:

“Έχουν μονάδα παραγωγής κρέατος. Να μας συγχωρέσουν οι φίλοι μας, που εμείς βάλαμε μια μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα, στα ψηφοδέλτια μας με σταυρό, που εξελέγη. Συγνώμη που βάλαμε μια ακρίτισσα που δουλεύει και παράγει πλούτο. Που έχει μια μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος. Που δουλεύει από μικρό παιδί, που επαναλαμβάνω είναι με σταυρό. Η εισήγηση ήταν μιας Ομοσπονδίας κτηνοτρόφων, συλλόγου κτηνοτρόφων. Βάλαμε και αγρότες. Είχαμε και έναν Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου, αλιέων. Βάλαμε άτομα τέτοια”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος”

της Γαλάτως Αλεξανδράκη στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου

Το Evros-news.gr ακούγοντας τα ψέματα του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου, έκανε το αυτονόητο. Αφού συγκέντρωσε πληροφορίες από συγγενείς και συγχωριανούς της 76χρονης νέας Ευρωβουλευτού του κόμματος του, οι οποία γελούσαν ακούγοντας στην τηλεόραση τον κ.Βελόπουλο για την συνταξιούχο κρεοπώλισσα Γαλάτω Αλεξανδράκη, βρέθηκε στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, Σας παρουσιάζει λοιπόν την “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” κατά τον Κυριάκο Βελόπουλο, η οποία βρίσκεται στις παρυφές του χωριού, στον δρόμο προς τα στρατόπεδα που υπάρχουν εκεί.

Το ΒΙΝΤΕΟ είναι νομίζουμε χαρακτηριστικό.

Όπως είδατε, ο χώρος με την είσοδο κλειδωμένη, είναι ξεκάθαρα εγκαταλελειμμένος, τα τρία τελευταία χρόνια, όπως μας είπαν οι συγχωριανοί της. Δυο μικροί στάβλοι παρατημένοι και σε κακή κατάσταση, όπου παλαιότερα και κυρίως μέχρι πριν 10 χρόνια όταν ζούσε ο σύζυγος της (πέθανε μετά από χτύπημα αγελάδας) υπήρχαν κάποιες αγελάδες και μοσχάρια. Τα διατήρησε ο γιος της μέχρι πριν τρία χρόνια και είχαν έναν μουσουλμάνο της περιοχής ως υπάλληλο (φαίνεται και το καμαράκι που έμενε) να τα προσέχει.

Υπάρχουν επίσης δυο υπόστεγα, το ένα όπου το καλοκαίρι είχαν τις αγελάδες και το άλλο στο οποίο τοποθετούσαν τις ζωοοτροφές. Τώρα μόνο πλατφόρμες και ένα τρακτέρ είναι στον χώρο, τα οποία πιθανόν να ανήκουν σε συγχωριανό της κ.Αλεξανδράκη, που τον χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει χόρτο ως ζωοοτροφές. Παρόμοιες κατασκευές υπάρχουν τόσο στο Κουφόβουνο, όσο και σε άλλα χωριά της περιοχής, αλλά αφορούν λίγα ζώα. Καμιά σχέση ασφαλώς με την “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” που επικαλέστηκε λέγοντας ψέματα ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Το μικρό παρατημένο και σκουριασμένο φορτηγάκι-ψυγείο μέσα στα χόρτα που το έχουν περικυκλώσει, το οποίο έχει μάλιστα πάνω του την επιγραφή του οικογενειακού κρεοπωλείου και το όνομα της 76χρονης Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη, είναι χαρακτηριστική εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Αλεξανδράκη Γαλάτω: Η “αόρατη” 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος κάτοικος Αλεξανδρούπολης, απ’ το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, δεύτερη Ευρωβουλευτής του Βελόπουλου

Όπως μας είπαν συγγενείς και συγχωριανοί, τα τελευταία χρόνια αναζητείται ενδιαφερόμενος να αγοράσει τα παρατημένα κτίρια ή να τα νοικιάσει, όπως έκανε η οικογένεια πριν δυο χρόνια και με τα χωράφια της, τα οποία νοίκιασε και καλλιεργεί άλλος κάτοικος του Κουφόβουνου.

Ρεπορτάζ: Κώστας Πιτιακούδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Άγρια επίθεση Σ.Χίου κατά Πάρη Παπαδάκη: “Τι ζόρι τραβάς ρε μάγκα με την κ.Γαλάτεια Αλεξανδράκη;” ((ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: