Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Οικογένεια Μπάλντοκ: Σεβαστείτε το πένθος και το δικαίωμά μας στην ιδιωτικότητα

Έκκληση προς τον Τύπο να σεβαστεί 
το νομοθετικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ιδιωτικότητας απηύθυνε η οικογένεια του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στην οικία του στη Γλυφάδα.
Σε ανακοίνωση από την πληρεξούσιο δικηγόρο Χριστιάννα Ν. Ποτηριάδου, η οικογένεια τονίζει ότι «αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για το στενό οικογενειακό περιβάλλον του αδικοχαμένου προσώπου».
Επισημαίνει, ακόμη, ότι «παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή να γίνει σεβαστό το πένθος που βιώνει, δεδομένης και της ύπαρξης ενός παιδιού η επιθυμία της αυτή δεν έχει βρει ανταπόκριση στην Ελλάδα».
Τέλος, η οικογένεια δηλώνει ότι...

Προνουντσιαμέντο κατά του εκλεγμένου Κασσελάκη

Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι, κατά τη γνωστή ρήση του υπαρξιστή φιλοσόφου. Η κόλαση ήταν οι σύντροφοι στη χθεσινή δραματική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρνει ίλιγγο στο κόμμα και τροχοδρομεί τη διάσπαση.
Με απόφαση της Κ.Ε. σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα, μπλοκάρεται η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία. Έτσι κατά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων στις 24 Οκτωβρίου, ενδεχομένως ο Στέφανος να μην μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα!
Η αιτιολογία δεν ήταν μόνο η ποινικοποίηση του κόμματος και των διαδικασιών του (με το εξώδικο το οποίο απέσυρε), αλλά η επιμονή του να δηλώνει  πρόεδρος  αφού η Κ.Ε. τον είχε καθαιρέσει  (αλλά τον είχε αναδείξει ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ)...

Μέγας πολιτικός ευεργέτης o Στέφανος Κασσελάκης

Καθώς πέφτουν οι τίτλοι τέλους του Σύριζα, μετά από τη σημερινή τελευταία πράξη – παρωδία, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να ανακηρυχθεί και επίσημα σε μέγα πολιτικό ευεργέτη και να ανεγερθεί προς τιμήν του ανδριάντας. Διότι διέλυσε την αριστερά «από τα μέσα», όπως συνηθίζουν να λένε οι σύντροφοι.
Η παρακμή του Σύριζα είχε ξεκινήσει ήδη από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης της χώρας από το πολιτικό δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου. Από την ημέρα που άγγιξε την κυβερνητική εξουσία. Η εικόνα του αριστερού και προοδευτικού κόμματος, είχε αρχίσει να ξεφτίζει από την επαφή και τριβή με την κυβερνητική πραγματικότητα. Και σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης διέλυσε και επισήμως, ό,τι απέμεινε από το κυβερνητικό κόμμα του 35,46%...