Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια (Δείτε live)

Ομιλία προς του βουλευτές απευθύνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Βασική επιδίωξη του πρωθυπουργού στη σημερινή συνεδρίαση είναι να ακούσει τους προβληματισμούς των βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης, καθώς είτε δημοσίως είτε στο παρασκήνιο δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν τις διαφωνίες τους με συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές –ακρίβεια, φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών, μεταναστευτικό, εθνικά θέματα–, ενώ έντονη δυσφορία έχει εκφραστεί και για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, δηλαδή μια ατζέντα εκτός του συντηρητικού πλαισίου.
Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού:...

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εκπέμψει σήμα επανεκκίνησης μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά και την επιτάχυνση του ρυθμού των μεταρρυθμίσεων που έχει ζητήσει από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Στη διάρκεια της ομιλίας του, θα προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ, θα τονίσει ότι κυβέρνηση και κόμμα έχουν ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών και εκεί πρέπει να δοθούν οι μάχες το επόμενο διάστημα.
Ακόμη, θα επισημάνει ότι οι πολίτες ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, σε μία πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, τα αριστερά ή το κέντρο, αλλά με κατεύθυνση μόνο μπροστά.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο λόγος θα δοθεί σε όσους βουλευτές το επιθυμούν και ο Πρωθυπουργός θα ακούσει όλες τις τοποθετήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: