Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

"Καμία ψήφος χαμένη"

Ο πρωθυπουργός από την Πάτρα, όπου μίλησε σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, ζήτησε από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να μιλήσουν παντού για το έργο της κυβέρνησης και επέκρινε το ΠαΣοΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "μοιράζει ελπίδες χτισμένες στην άμμο!"

Μεταξύ πολλών άλλων λεχθέντων, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ, από την Πάτρα ο Κ. Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας "κούφιες" και "πλασματικές" τις ελπίδες - που όπως είπε - προσφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός, κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου, ότι "...εμφανίζει ως δικές του, πολιτικές που γίνονται ήδη πράξη, ενώ αποφεύγει να τοποθετηθεί σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι το ασφαλιστικό και τα βαρέα-ανθυγιεινά..."


Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι "...τα περί ενιαίας φορολογικής κλίμακας που ακούγονται από το ΠαΣοΚ, σημαίνουν επιπρόσθετοι φόροι σε μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες, σε αγρότες και κοινωνικά επιδόματα. Η πορεία προς τη νίκη ξεκίνησε» είπε ο πρωθυπουργός, καλώντας τους οπαδούς της Ν.Δ. σε συστράτευση, επαναλαμβάνοντας πως «καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη..."


Πριν από την ομιλία του ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα την ώρα που τελείτο ο μεγάλος πολυαρχιερατικός εσπερινός για την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ανδρέα.

Ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του προσκύνησαν την Τίμια Κάρα και τον Σταυρό, πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Άγιος Ανδρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: