Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Προφητικές φράσεις

Γράφει ο Ευθύλογος

Διαβάζω στον τύπο:
1) Τη Δευτέρα η κρίσιμη ψηφοφορία για την παραπομπή ή όχι του Αριστοτέλη Παυλίδη.
2) Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η πολιτική ζημιά από την υπόθεση Παυλίδη είναι δεδομένη καθώς οι πολίτες έχουν την εικόνα ότι η πλειοψηφία επιχειρεί -όπως ακριβώς συνέβη και με τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, των ομολόγων, των «κουμπάρων» κ.λπ.- να «κουκουλώσει» τις καταγγελίες.
3) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ε. Αντώναρος δήλωσε
Δεν πρόκειται να συμπράξουμε στη διαδικασία που στόχο έχει να συνεχίζει να ευτελίζει και τη Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή του τόπου.
4) Ο αντιπρόεδρος κ. Μαργ. Τζίμας κάνει λόγο για πάρτι καταθέσεων δορυφορικά του κ. Παυλίδη.
5) Μία ημέρα μετά ο κ. Κ. Τζαβάρας σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ανόητη» την άποψη αυτή και επεσήμανε ότι η Προανακριτική δεν συστάθηκε για να διερευνήσει αυτές τις συναλλαγές.
6) Ο κ. Γερ. Γιακουμάτος δήλωσε: Οι αποχρώσες ενδείξεις εμένα με έχουν εξοργίσει και με έχουν θυμώσει πάρα πολύ. Μαζί με εμένα έχουν θυμώσει και έχουν εξοργιστεί τα 3,5 εκατομμύρια νεοδημοκρατών. Το συγκριτικό πλεονέκτημα από το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ ήταν η ηθική. [1]
7) Απαλλακτικό για τον πρώην υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη είναι το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής,
8) Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: ««Απ' ότι φαίνεται τα πράγματα στις κυβερνήσεις της ΝΔ είναι πιο σάπια απ' ότι όλοι περιμέναμε.
9) Η εκτίμηση που υπάρχει στη Ρηγίλλης είναι ότι τελικά ο πρώην υπουργός θα υποβάλει την παραίτησή του ως αντάλλαγμα στις κινήσεις καλής θέλησης που έγιναν από την πλευρά της κυβέρνησης.
10) Είμαι ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Δωδεκανησιακός λαός με τιμά με την ψήφο του από το 1977 και ουδεμία σκέψη παραιτήσεώς μου από την ΚΟ του κόμματος στο οποίο ανήκω, υπάρχει.
11) Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ταυτίζει ελεγκτές και ελεγχόμενους.

Μπορεί να μην κατάλαβα και πολλά αλλά θυμήθηκα εκείνο το:
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
Και τότε τα κατάλαβα όλα!!!


Υ.Γ. Η φράση διατυπώθηκε σε ανύποπτο χρόνο.
Προφανώς οποιαδήποτε ομοιότητα με σημερινές καταστάσεις, πρόσωπα ή ακόμη και ονόματα, οφείλεται σε σατανική σύμπτωση.

* * * * * * * * *
[1] Πως αλλάζουν τα πράγματα!!!
Κάποτε έλεγαν ότι η Αριστερά έχει το ήθος και η δεξιά το χρήμα.
Το τελευταίο διάστημα εξαφανίστηκαν από την πιάτσα και τα δυο.
Ευθύλογος
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: