Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου HealthLinx της Μελβούρνης κατάφεραν να αυξήσουν στα γαλακτοκομικά προϊόντα μία ουσία που ήδη εμπεριέχεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και η οποία δεν επιτρέπει στον ανθρώπινο οργανισμό να απορροφά τα λιπαρά, σύμφωνα με άρθρο που φιλοξενεί το ΑΠΕ.
Παράλληλα, η ίδια ουσία σταματά την ανάπτυξη των κυττάρων λίπους με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται γρηγορότερα η απώλεια βάρους.
Ερευνητές της HealthLinx προσπαθούσαν επί τρία χρόνια να απομονώσουν τη συγκεκριμένη ουσία ώστε να τη χρησιμοποιήσουν για να εμπλουτίσουν τα διαιτητικά γαλακτοκομικά προϊόντα.
Μολοταύτα, διατροφολόγοι αντιδρούν στα γαλακτοκομικά προϊόντα που αδυνατίζουν, υποστηρίζοντας ότι η σωστή διατροφή είναι η ορθότερη λύση για τα περιττά κιλά και δεν είναι σωστό να διαταράσσεται η φυσική σύσταση των τροφών.
emprosdrama.blogspot.com από cosmo.gr Ειδήσεις Α.Π.Ε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου