Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε….» (ΦΩΤΟ)

Προβληματισμένος από τις εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου επισκέφτηκε την Κόνιτσα και το Δολό Ιωαννίνων.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» είπε σε συνομιλητές του.  «Εάν δεν αλλάξει το μείγμα πολιτικής και οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν να έχουν την αντίληψη που έχουν τώρα, δεν βλέπω φως» προειδοποιεί...

Θεωρεί ότι η ΝΔ θα βγει πρώτη δύναμη στις εκλογές, όποτε και εάν γίνουν, και θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη κατάσταση. «Θα κληθούμε να αναλάβουμε την καυτή πατάτα», τονίζει. Η εικόνα που έχει για την κυβέρνηση Τσίπρα είναι ότι «βρίσκεται σε σύγχυση».
karamanlis-ipeiros-2
Ο πρώην πρωθυπουργός, με τη σύζυγό του Νατάσα και παρέα, επισκέφτηκε το σπίτι του Αγίου Παΐσιου στην Κόνιτσα όπου διαμένουν συγγενείς του. Διατηρούν στη μνήμη του αυθεντικό το δωμάτιο, όπου κοιμόταν πριν γίνει μοναχός. Στη συνέχεια έκανε πεζοπορία προς τη Μονή Παναγίας Στομίου, όπου ασκήθηκε ο άγιος Παΐσιος.
kotsos1
Για το νόμο Παππά και τις τηλεοπτικές άδειες
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά. «Το περίμενα ότι θα είναι αντισυνταγματικός» είπε. Στελέχη και βουλευτές της ΝΔ που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του τονίζουν ότι εδώ και ένα χρόνο επέμενε ότι : « ο νόμος δεν θα αντέξει διότι παραβιάζει το Σύνταγμα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ στον υπουργό Επικρατείας και τη Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών». Ωστόσο ο Κώστας Καραμανλής δεν αρνείται ότι στην αρχή είδε θετικά την ισχυρή πολιτική βούληση που έδειχνε η κυβέρνηση να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. «Κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει γι αυτό» έλεγε. «Εγώ το πλήρωσα ακριβά (βατοπέδι). Η κυβέρνηση όμως το έκανε με τόσο άγαρμπο και χοντροκομμένο τρόπο που αυτοακυρώθηκε!»
ΠΗΓΗ: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια: