Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αισιοδοξία για αύξηση συσπείρωσης στη Ν.Δ.

Κλίμα αισιοδοξίας ότι μπορεί να αναστραφεί το δυσμενές για τη Νέα Δημοκρατία κλίμα που είχε αποτυπωθεί στις δημοσκοπήσεις, μέχρι την τελευταία ημέρα που επιτρέπονταν η δημοσιοποίησή τους, επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Ρηγίλλης.


Εκτιμούν ότι με μια σειρά κατάλληλων
κινήσεων που γίνονται και θα γίνουν, θα αυξηθεί σημαντικά η συσπείρωση των ψηφοφόρων της και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές «ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτά που λέει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι γενικότητες και τίποτε άλλο. Δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας» όπως επισημαίνει και ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Από το Μέγαρο Μαξίμου μάλιστα επισημαίνουν ότι θα πρέπει να δημιουργεί ανησυχία στους πολίτες το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως «φοβάται ότι τα στοιχεία που δίνει η Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση της οικονομίας μπορεί να μην είναι ορθά. Άρα, εάν τυχόν έρθει στην εξουσία, μπορεί να βγει και να πει ότι η κατάσταση στα ταμεία είναι διαφορετική από αυτή που πιστεύαμε και άρα δεν μπορούμε να δώσουμε καμία παροχή». Με αυτό το επιχείρημα θα βγουν μπροστά από ʽδω και πέρα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με στόχο πάντα τη συσπείρωση.


Η σύγκριση μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου θα ενταθεί από αύριο, τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να είναι το δυνατό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη το ζήτημα των συγκρίσεων ανεβαίνει ψηλά στον προεκλογικό αγώνα. Ο πρωθυπουργός για παράδειγμα λέει ότι η κυβέρνηση έδωσε 500 ευρώ σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και το αντιπαραβάλει με τις αυξήσεις που λέει ότι θα δώσει ο κ. Παπανδρέου και θα είναι λίγο πάνω από τον πληθωρισμό, δηλαδή κοντά στα 150 ευρώ. Τέτοιες συγκρίσεις θα δούμε πολλές τα επόμενα εικοσιτετράωρα!


LIVE με τον Πρόεδρο



ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου