Ε Μ ΠΡΟ Σ... για Ανάπτυξη !

Προτάσεις και Κριτική για την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία & την Ανάπτυξη!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκινά η "δίκη του αιώνα" για τις 115 παραβάσεις του FFP, κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό!

Η ποινή αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2025
Τη Δευτέρα (16/09) αναμένεται να ξεκινήσει η πολυσυζητημένη δίκη της Μάντσεστερ Σίτι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στην Premier League, με τους "πολίτες" να κατηγορούνται για 115 παραβάσεις του Financial Fair Play.
Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να "πετά" στην Premier League όμως αυτό που την "καίει" πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι η δίκη που έχει μπροστά της για της παραβάσεις του Financial Fair Play μετά από βάθος πενταετούς έρευνας όπου προέκυψε ότι οι "πολίτες" έχουν υποπέσει σε 115 παραβάσεις σε διάστημα 14 ετών.
Η ώρα της κρίσεως... έφτασε και τη Δευτέρα αναμένεται η πρώτη δίκη για τους πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο, απαγόρευση μεταγραφών, αφαίρεση βαθμών μέχρι και με... υποβιβασμό! ...Η απόφαση της ποινής αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2025, ενώ η δίκη θα διαρκέσει για 10 εβδομάδες.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Σοφια Καρακασιδη
Stathis at 11:52:00 π.μ.
Κοινή χρήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Ταυτοτητα

Η φωτογραφία μου
Stathis
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πρ. Βουλευτής Δράμας(1989-1993)- Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Προσφύγων και Δημογραφίας (1990-1993), Γενικός εισηγητής του Προϋπολογισμού του 1993. Πρώην Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δράμας, Ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κλπ
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.