Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Καραμανλής διαψεύδει επικοινωνία με Πολύδωρα - Δεν έχουν μιλήσει 3 χρόνια

Φωτογραφία: MOTIONTEAM/ EUROKINISSI/ ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗΜετά από την έντονη φημολογία που προέκυψε το Σάββατο, ότι υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Βύρωνα Πολύδωρα και πως ήταν εν γνώσει του πρώτου η πρόταση για το ΕΣΡ, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διέψευσε πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Πηγές από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού...
 τις οποίες επικαλείται το πρωί της Κυριακής το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει να μιλήσει τρία χρόνια με τον κ. Πολύδωρα, είτε από κοντά είτε από το τηλέφωνο.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Καραμανλής δεν ήξερε εκ των προτέρων την πρόταση της κυβέρνησης προς τον κ. Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ και ότι το έμαθε από τα ΜΜΕ. Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Σαφείς αποστάσεις Καραμανλή από επιλογή Πολύδωρα
    ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

    "Καθημερινή"
    Σε μία κίνηση ασυνήθιστη σε σχέση με τη στάση που τηρεί τα τελευταία χρόνια αλλά ενδεικτική της ενόχλησης που υπήρξε προχώρησε το επιτελείο του κ. Κώστα Καραμανλή, διαψεύδοντας ότι είχε οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση για την επιλογή του κ. Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

    «Εχουν να μιλήσουν σχεδόν τρία χρόνια» σημείωναν στην Καθημερινή στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, απαντώντας έτσι στην προσπάθεια που καταβάλλουν κυβερνητικά στελέχη, και κυρίως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, να εμφανίσουν την επιλογή Πολύδωρα ως «καραμανλική» και, αντιστοίχως, την άρνηση της Ν.Δ. να τον στηρίξει ως «απομάκρυνση από τις καραμανλικές αρχές». Οι ίδιες πηγές από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή υπογράμμιζαν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός ούτε προηγούμενη γνώση είχε από τον κ. Πολύδωρα, υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή την περίοδο 2004-2009, ούτε φυσικά συμφώνησε σε μία τέτοια εξέλιξη.

    Η επιλογή Πολύδωρα από το Μαξίμου, σε πλήρη συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο, συνιστά μία ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης να διεμβολίσει τη Νέα Δημοκρατία, καθιστώντας την επιλογή του Προέδρου του ΕΣΡ εσωκομματικό πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάτι που, όπως αποδεικνύεται, δεν πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή