Ε Μ ΠΡΟ Σ... για Ανάπτυξη !

Προτάσεις και Κριτική για την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία & την Ανάπτυξη!

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συνεργασία - έκπληξη: Στη ΝΕΡΙΤ ο Αλιάγας!

«Ψήνεται» συνεργασία Αλιάγα με ΝΕΡΙΤ!«Ψήνεται» συνεργασία Αλιάγα με ΝΕΡΙΤ!

Η απάντηση του κρατικού σταθμού στους ιδιωτικούς..

Με τον Νίκο Αλιάγα σκέφτεται να «απαντήσει» η ΝΕΡΙΤ στις μεταγραφές και στις μετακινήσεις των τηλεαστέρων των ιδιωτικών σταθμών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημόσια τηλεόραση, σε συνεργασία με το ΤF1, σχεδιάζει σειρά στην οποία θα φιλοξενούνται ήρωες της καθημερινότητας από όλη την Ευρώπη, με τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες. 
Τα γυρίσματα της σειράς, η οποία θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, θα... αρχίσουν από την Ελλάδα αρχές Σεπτεμβρίου, αν τελικά συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συμπαραγωγής.
Σημειώνεται ότι ο γνωστός Ελληνας παρουσιαστής έγινε διάσημος στη Γαλλία μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως η «Union Libre» (France 2), ενώ έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γνωστού ριάλιτι «Star Academy» στον σταθμό ΤF1, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. 
Επίσης, κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. 
Μέχρι το 2005 ο Νίκος Αλιάγας είχε συμβόλαιο με το Mega, όπου παρουσίαζε ειδικά προγράμματα, και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Alpha ως ειδικός σύμβουλος προγράμματος.

Stathis at 6:25:00 π.μ.
Κοινή χρήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Ταυτοτητα

Η φωτογραφία μου
Stathis
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πρ. Βουλευτής Δράμας(1989-1993)- Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Προσφύγων και Δημογραφίας (1990-1993), Γενικός εισηγητής του Προϋπολογισμού του 1993. Πρώην Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δράμας, Ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κλπ
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.