Ε Μ ΠΡΟ Σ... για Ανάπτυξη !

Προτάσεις και Κριτική για την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία & την Ανάπτυξη!

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Έκλαψε η Τρέμη στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της! (VIDEO)

Συγκινημένη η δημοσιογράφος

Πολύ συγκινημένη η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτησε το κοινό στο τελευταίο δελτίο της χθες το βράδυ στο Μega. 

Η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και είπε ότι επιστρέφει την αγάπη τόσο στο κοινό όσο και στους συντελεστές του δελτίου , που παρουσίαζε για εννέα χρόνια. Χαρακτηριστικά είπε πως "εννέα χρόνια δεν είναι παίξε - γέλασε". 
Σε κάποιο σημείο μάλιστα και ενώ ήδη την είχαν πάρει τα δάκρυα γύρισε προς τους τεχνικούς και είπε "μην κλαίτε γιατί δεν μπορώ και με παρασύρετε".
Ένα απόσπασμα από την αποφώνηση της:


"Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό που υπάρχει από πίσω: την εμπιστοσύνη, την επαφή. Παίξατε πρωταγωνιστικό ρόλο και είχατε και τον τελευταίο λογο και έτσι έπρεπε να γίνει" είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές. Υπάρχουν και άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που μου έδωσαν στήριξη, βοήθεια και αγάπη. Αυτή η αγάπη δεν γεννήθηκε από την πρώτη μέρα. Αυτήν την αγάπη θέλω να τους την ανταποδώσω και με το παραπάνω. Θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά, γιατί το αξίζουν, αλλά η λίστα είναι μεγάλη και ο χρόνος λίγος, επιφυλάσσομαι για το μέλλον"

Δείτε το βίντεο:


VIDEO-ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ από realmedialive
Stathis at 6:44:00 π.μ.
Κοινή χρήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Ταυτοτητα

Η φωτογραφία μου
Stathis
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πρ. Βουλευτής Δράμας(1989-1993)- Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Προσφύγων και Δημογραφίας (1990-1993), Γενικός εισηγητής του Προϋπολογισμού του 1993. Πρώην Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δράμας, Ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κλπ
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.