Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Όνομα-σοκ στη λίστα

Photo: Julia_Nane/Flickr

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Παλαιού Ψυχικού καθώς εξαναγκάστηκαν να μείνουν άυπνοι και να ξημερωθούν στους δρόμους. 

Άγριο περιστατικό, εξελίχθηκε στην οικία του ζεύγους Κολιομπούρδα. 
Περίοικοι, αυτόπτες μάρτυρες, επισήμαναν ότι το οικιακό προσωπικό, μετέφερε σπασμένα και λοιπά σμπαράλια αντικείμενα, σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων, ολονυκτίως. 
Συγκεκριμένα, κομματάκια από σερβίτσια Hermes, εκατοντάδες τακούνια από γόβες Louboutin, αλυσίδες από τσάντες Chanel και τούφες μαλλιών extension. 
Τα τελευταία ξερίζωνε η ιδία η κυρία Κολιομπούρδα από την κεφαλή της ενώ πότε αναθεμάτιζε και πότε μοιρολογούσε...


Για καλή τύχη δική μου και της δημοσιογραφίας, το συγκεκριμένο βράδυ και περί ώρας 10, ήμουν καλεσμένη στον αγαπητό φίλο Τάσο Μελετόπουλο. Και αυτόματα βρεθήκαμε στο περιστατικό ανάμεσα στο πλήθος. Ακούσαμε λοιπόν τα εξής τα οποία και μεταφέρω αυτούσια. Αφορούν συνομιλία της κυρίας Κολιομπούρδα με τον σύζυγό της… Τι συνομιλία δηλαδή; Κουβέντα δεν σταύρωσε ο Κολιομπούρδας.
«Άχχχχρηστε! Ανεπρόκοπε! Αποτυχημένε! Κακομοίρη! Καλά εμένα δεν με σκέφτηκες… Τα παιδιά μας βρε! Ούτε αυτά τα σκέφτηκες; Πού έφτασε η κόρη μας σε ώρα παντρειάς και ο γιός μας σε ώρα καριέρας. 
Άχχχχρηστε! Βγήκε η λίστα Λαγκάρντ. Άφαντος ο Κολιομπούρδας! Γέμισε ο Κορυδαλλός με τον καλλίτερο κόσμο, το αφάν γκατέ των Αθηνών. Έξω ο Κολιομπούρδας! Ούτε σύλληψη, ούτε αυτόφωρο. Ήρθε και το τελευταίο χαστούκι. Πόσα ν΄αντέξω Θεέ μου. Ολόκληρη λίστα βρε γαϊδούρι είχε το «Θέμα» της προηγούμενης Κυριακής. 1.600 ονόματα με αλφαβητική σειρά. Ποιος και δεν ήταν μέσα. Ούτε δεξίωση….
Άχχχχχρηστε! Πουθενά ο Κολιομπούρδας! Μου έπεσαν τα μούτρα στο πάτωμα. Κοίταζα και ξανακοίταζα τη λίστα, ούτε να περίμενα να δω αν πέρασε παιδί σε πανεπιστήμιο. Κολιομπούρδα, Κολιομπούρδα….
Άχχχρηστε! Τόσο ασήμαντοι γίναμε πια, τόσο τιποτένιοι, τόσο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Τόσο πόπολο, τόσο πλέμπα. Να μην είμαστε πουθενά; Σπάραξε η κόρη μας… Να την άκουγες με τι πόνο είπε 
“Ποιος να με κοιτάξει εμένα μάνα, πώς να έχω βλέψεις για το αύριο; Τόσο άσημη που κατάντησε η οικογένειά μας”. 
Τσακίσου βρε να πιάσεις αυτόν τον Θέμο, να του τάξεις διαφήμιση να γράψει και το δικό μας όνομα σε μια νέα εν ανάγκη λίστα. Ξημερώνει Κυριακή. Τσακίσου. Μη χαθεί και η τελευταία μας ευκαιρία. Πάμε χαμένοι».
Χρρρρρ, μπαμ, μπουμ, τσααααακ, τσουκκκκκ! Ρίψεις αντικειμένων επί του μαρμάρινου δαπέδου οικίας Κολιομπούρδα. Να μη σας τα πολυλογώ, ο κύριος Κολιομπούρδας εξήλθε εκ του μεγάρου με κατεβασμένο το κεφάλι και με τα αίματα να τρέχουν πανταχόθεν καθώς η σύζυγός του, τον είχε καρφώσει πολλάκις με πιρούνι, του οίκου Christofle και αιματοβαμμένος έπεσε πάνω μας. Του συστηθήκαμε αρθρογράφοι του protagon και μας παρακάλεσε θερμά και απελπισμένα να γράψουμε κάτι ίνα ημερώσει την σύζυγό του. Ξημερώνοντας λοιπόν Κυριακή 24 Νοεμβρίου ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι στη ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 1.600 ΑΤΟΜΩΝ προστέθηκε και ένα ακόμα. Του ζεύγους ΚΟΛΙΟΜΠΟΥΡΔΑ. Ήτοι η λίστα αφορά πλέον 1.601 άτομα.

Ρέα Βιτάλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου