Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο κύριος Παπανδρέου συναντήθηκε με το αφεντικό της Goldman Sachs και μετά από λίγες ημέρες πουλήθηκε το CDS. Σε ποιόν νομίζετε;

20121103-152041.jpg Δεν ήλθαμε από τον κρατικοδίαιτο πλανήτη χάπυ του σοσιαλισμού ώστε να δαιμονοποιούμε τις επαφές πρωθυπουργών με ηγέτες οικονομικών κολοσσών. Αντίθετα, οι πατριώτες ηγέτες οφείλουν να διυλίζουν κάθε ευεργετική πρόταση για την πατρίδα αυτοπροσώπως και να αρπαζουν τις ευκαιρίες για να υπηρετήσουν καλύτερα το δημόσιο συμφέρον.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. 

Η συνάντηση του τέως πρωθυπουργού με τον ισχυρό άνδρα της Goldman Sachs τον Νοέμβρη του 2009, όχι μόνον δεν έφερε κανένα θετικό αποτέλεσμα για την χώρα, αντίθετα τα αποτελέσματα δείχνουν μόνον καταστροφικές συνέπειες.
Όπως θυμούνται οι... παλαιότεροι αναγνώστες, το “Ολυμπία” ήταν το μόνο που παρακολουθούσε στενά τον ρόλο της GS εκείνη την εποχή, αποκαλύπτοντας την κάθε κίνηση, επαφή και τον βρώμικο ρόλο της εταιρείας την περιοδο των Swaps.
Αυτη η συνάντηση λοιπόν που έγινε στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” κάτω από απόλυτη μυστικότητα με διάρκεια τριών (3) ωρών, μπορεί να συνδυαστεί μόνο με ένα συγκεκριμένο γεγονός που ήταν από τις κύριες αιτίες (αν όχι η κυριότερη) της καταστροφής της Ελλάδας.
Ένας πρόεδρος κολοσσού για να έλθει “τράνζιτ” μόνο και μόνο για έναν “καφέ”, σημαίνει ότι η συζήτηση έχει τεράστια προοπτική για την εταιρεία του. Απλά πράγματα.
Τι συνέβει λοιπόν; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης;
Το αποτέλεσμα για την χώρα, ήταν το απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Δεν έγινε οποιαδήποτε συμφωνία σε επίπεδο εθνικής οικονομίας ώστε να δικαιολογεί αυτή την συνάντηση. Θα αναρωτηθείτε “μα καλά και άν δεν συμφώνησαν στο τέλος;” Δεκτό. Ας δούμε όμως τι ακολούθησε αυτή την συνάντηση.
Λίγες ημέρες μετά το πέρας του ραντεβού, σε απόλυτη μυστικότητα, έγινε ένα εθνικό έγκλημα. Η πώληση του περιβόητου “γυμνού” CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Υπόθεση που βγήκε στο φως μετά την έρευνα του δρ. Κυριάκου Τόμπρα και του δικηγόρου Γιώργου Νούλα και έφερε στο κοινοβούλιο ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” ήταν η αφορμή να έλθει στο φως το τεράστιο σκάνδαλο συνεργασίας του αδελφού του πρωθυπουργού με εταιρεία που μεταξύ άλλων “επένδυε” σε CDS. (Έτσι αποκαλύφθηκε και η θηριώδης διαπλοκή της “πράσινης ανάπτυξης”).

Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, η πώληση αυτή υπερέβαινε κατά πολύ τις αρμοδιότητες της διοίκησης του ΤΤ και δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την έγκριση του κυρίου Παπακωνσταντίνου και του ίδιου του πρωθυπουργού.
Ποιός νομίζετε ότι αγόρασε (για λογαριασμό τρίτων) το CDS;

Μα φυσικά η Goldman Sachs! Η Goldman Sachs σε λιγότερο από έναν μήνα μετά την συνάντηση αυτή, βάζει στο χέρι το σημαντικότερο “ασημικό” της δημόσιας περιουσίας! Ένα προϊόν το οποίο απέφερε στην Goldman Sachs και τους “αόρατους αγοραστές”, πάνω από 26 δις Ευρώ!! 10 φορές όσο όλες οι αποκρατικοποιήσεις για τις οποίες γίνεται σήμερα κουβέντα!
Όλα αυτά με μία κίνηση. Που συνοδεύτηκε από τις χειρουργικές δηλώσεις περί Τιτανικού αμέσως μετά την πώληση. Το Τ3 – Τ10, το φούσκωμα του ελλείματος, όλες αυτές τις εγκληματικές δραστηριότητες που διέλυσαν την χώρα για να πλουτίσουν οι τοκογλύφοι.
Αμέσως μετά την συνάντηση του ισχυρού άνδρα της Goldman Sachs με τον τότε πρωθυπουργό.

Τι συζητήθηκε στην συνάντηση; Πιθανώς κάποιες παράμετροι της αγοραπωλησίας που προφανώς ενδιέφεραν προσωπικά τον κύριο Παπανδρέου, αφού ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ δεν προκύπτει από τα γεγονότα, ενώ δεν έχει βγει ΟΥΤΕ ΜΙΑ διάψευση ή επίσημη ανακοίνωση για το περιεχόμενο της κουβέντας.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά των οικονομικών εισαγγελέων αφού πλέον εμπλέκεται ο ίδιος ο τ. πρωθυπουργός.
Εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς για να πούμε εάν ο κύριος Παπανδρέου είναι Broker ή ντήλερ (κατά Τσίπρα) διεθνών τοκογλύφων.
Εμείς θα πούμε όμως ότι λειτούργησε όπως θα λειτουργούσε ένας από αυτούς. Πιθανώς εν αγνοία του. Ίσως να του είπαν ότι το Πεντελικόν έχει καλό σούσι και να του έφεραν τον Αμερικανό ντυμένο ως Ιάπωνα σεφ. Σε τρεις ώρες πάντως θα είχε φάει τον μισό ατλαντικό τυλιγμένο σε φύκι και με ρύζι ξυδάτο.
Όλα είναι πιθανά.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 4, 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου