Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Βάσω: Με μεγάλη καθυστέρηση και άδικα τα "μέτρα"!

Πήρε και πάλι το όπλο της...

Νέες φωτιές ανάβει στο «πράσινο» στρατόπεδο η Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ κάνει λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις σε ορισμένους τομείς, ενώ θέτει εν αμφιβόλω την δικαιοσύνη των κυβερνητικών μέτρων.
«Στο θέμα της δικαιοσύνης των μέτρων είναι αλήθεια ότι πάσχουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός και προσθέτει: «Συνήθως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε αυτούς που δεν φταίνε καθόλου για την κρίση. Για να πετύχουμε, πρέπει να υπάρχει η κοινή αίσθηση ότι τα μέτρα είναι δίκαια. Μόνο έτσι θα επιτύχουμε».
Αναφερόμενη στην κριτική που ασκούν κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, τονίζει: «Οι βουλευτές στηρίζουν μεν την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι και τόσο ευτυχείς με τόσα που συμβαίνουν γύρω τους».
Παράλληλα, η Βάσω Παπανδρέου υπογραμμίζει πως ως πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών δεν μπορεί να μείνει απαθής στον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται οι επιταγές του Μνημονίου: «Υπάρχει καθυστέρηση, πώς να το κάνουμε; Υπάρχει καθυστέρηση σε ορισμένους τομείς που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να υπάρξει. Και ομιλώ για τους τομείς και της ανάπτυξης και της γραφειοκρατίας». 
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου