Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Εκτός πολιτικής η... μισή κυβέρνηση Σημίτη

shmitis-tsoukatos.jpg

Επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται αρκετή συζήτηση για την συγκάλυψη που επιδιώκει ο Καραμανλής και άλλα πολλά, νομίζουμε ότι στην Ρηγίλλης αντί να βγάζουν αυτά τα παιδικά κείμενα της Φεβρωνίας πρέπει ν' ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική ουσία.

Και δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ για να βρουν στοιχεία. Ας ανατρέξουν στα δεδομένα. Ήδη επτά στενοί συνεργάτες του Κ. Σημίτη βρίσκονται εκτός πολιτικής. Για τον καθένα απ' αυτούς έχει ακουστεί και από κάτι.

Ωστόσο, στη Ν.Δ. κανείς δεν μιλάει. Ποιοι είναι αυτοί; Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής. Από κει και πέρα εκτός πολιτικής βρίσκονται οι Γιάννος Παπαντωνίου, Τάσος Μαντέλης, Μιχάλης Νεονάκης, Θόδωρος Τσουκάτος, Γιώργος Πανταγιάς, ενώ ο κόσμος απομώνωσε πολιτικά και τον πανίσχυρο υπουργό του Σημίτη, Νίκο Χριστοδουλάκη.

Γιατί η Ρηγίλλης δεν αναδεικνύει άραγε το συγκεκριμένο θέμα;

Τι έχει να φοβηθεί;

Απολύτως τίποτα είναι η απάντηση. Αντί να συνεχίσουν να βγάζουν αδιάφορα non paper ας ασχοληθούν με τους πανίσχυρους υπουργούς της πιο πρόσφατης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που ο ένας μένει μετά τον άλλον εκτός πολιτικής

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου