Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Αρνείται η κυβέρνηση την Εξεταστική για τη Siemens...και 8% η διαφορα απο το ΠΑΣΟΚ

OXI τώρα Εξεταστική για τη Siemens απαντά η κυβέρνηση στην πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να σημαίνει συγκάλυψη της υπόθεσης. Η Ν.Δ. έχει ήδη πει δύο φορές ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση πριν ολοκληρωθεί η έρευνα από την πλευρά της δικαιοσύνης. Κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. υπογραμμίζουν πως είναι χαρακτηριστικό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει συμπεριλάβει στην πρότασή του τίποτε σχετικό με την υπόθεση Τσουκάτου και τα χρήματα που έδωσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Eυ. Αντώναρος στη δήλωσή του υπογράμμισε πως «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει επανειλημμένα, όπως και πρόσφατα, ότι είναι υπέρ της διαφάνειας στον πολιτικό βίο. Πάγια πολιτική μας θέση είναι ότι για να απασχολήσει μια υπόθεση τη Βουλή πρέπει προηγουμένως η δικαιοσύνη να έχει ολοκληρώσει την έρευνά της και να έχει καταλήξει σε συμπεράσματα».

Ο κ. Αντώναρος έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Ν.Δ. υπενθυμίζοντας τη στάση που κράτησε στις δύο προηγούμενες προτάσεις. «Oπως, δε, έχει τονισθεί επανειλημμένα στον κ. Παπανδρέου και το κόμμα του όταν και άλλοτε κατέθεσαν σχετικές προτάσεις, σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens, όσο η δικαιοσύνη ερευνά σε βάθος την υπόθεση και αποκαλύπτει παράνομες πράξεις και ενόχους, θα σήμαινε ευθέως συγκάλυψη. Τώρα, που η υπόθεση βρίσκεται σε τελικό στάδιο για ολοκλήρωση, δηλαδή στην πιο κρίσιμη και λεπτή της φάση με την απαγγελία κατηγοριών σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ο κ. Παπανδρέου επιλέγει να υποβάλει πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Τι φοβάται το ΠΑΣΟΚ και επιχειρεί να εμποδίσει τη δικαιοσύνη στην εκτέλεση του έργου της; Τι προσπαθεί να συγκαλύψει και ποιους προσπαθεί να προστατεύσει;».

Αν δεν είναι απέραντη ηλιθιότητα και βλακεία,να αρνούνται την εξεταστική ,ενώ ξέρουν για τα όργια που έχουν γίνει από το μαύρο χρήμα μίζες που έπεσαν από την Siemens,σε τσουκατους και τρεπεκληδες και άλλους σύντροφους του σοσιαλιστικού παραδείσου του ΠΑΣΟΚ,και βεβαίως ξέρουν πολύ καλά , .ότι δεν σταματάει απολύτως τίποτα στην δικαστική έρευνα,τότε σίγουρα και η ΝΔ έχει χεσμένη την φωλιά της ,και το 8 % διαφορά από το πασοκ τώρα ,είναι κάτι κανονικό,που θα φτάσει στην απόλυτη ξευτίλα να ξεπέρασε ακόμα και της δέκα μονάδες,αφού ο κόσμος που σκέφτεται και κρίνει ,θα ρίξει μαύρο του κερατά στον Καραμανλή και την παρέα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου