Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Άρχισαν τις ΑΠΕΙΛΕΣ τώρα!

Φίλοι μου bloggers και συναγωνιστές κατά της σαπίλας σε τούτο τον έρμο τόπο, έχω νέα να σας πω:

Τυχαία ήρθε στην αντίληψή μου προ ολίγου χυδαίο και απειλητικό κατά της ζωής μου σχόλιο που αναρτήθηκε από "ανώνυμο" κάτω από το άρθρο μου, "Ο Απόλυτος εκφυλισμός του Τύπου" στο "kafeneio". Η απειλή ήταν μέσα από μια αλληγορία για το χάρο και μια γριά που ήρθε η ώρα της. Το έχω αντιγράψει, αλλά το λεξιλόγιο είναι πολύ χυδαίο και μακάβριο για να το παραθέσω εδώ.

Ευτυχώς μόλις ενημέρωσα τον "καφετζή" το έσβησε. Ίσως όμως θα έπρεπε να παραμείνει εκεί για να βρισκόταν η ταυτότητα του κουκουλοφόρου τρομοκράτη και να ενημερωνόταν ο εισαγγελέας.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, όσοι αναρτάτε άρθρα μου κι έχετε τα σχόλια ανοιχτά, αν μπορείτε να τα ελέγχετε διότι φαίνεται ότι το παιχνίδι χοντραίνει. Κάποιοι θέλουν να με τρομοκρατήσουν για να με φιμώσουν. Προφανώς η φωνή μου τους ταράζει τις συνειδήσεις.

Ζητάω την ηθική σας συμπαράσταση.
Ευχαριστώ
Μαρία Σεφέρου

*
Αγαπητή μας Μαρία Σεφέρου

Δεν χρειάζεται να μας ζητήσεις ηθική συμπαράσταση. Την έχεις εκ προοιμίου!
Όταν τα περισσότερα σοβαρά Ιστολόγια αναδημοσιεύουν τα καταπληκτικά άρθρα σου, ταυτόχρονα ασπάζονται τις θέσεις σου και είναι μαζί σου!
Αυτή την περίοδο το "παιγνίδι έχει χοντρύνει" γιατί ορισμένοι βλέπουν τις εξελίξεις που έρχονται, αδυνατούν να τις ακολουθήσουν, χάνουν σημαντικό έδαφος καθημερινά, για αυτό και θα γίνονται περισσότερο επικίνδυνοι αφού έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.
Μακάρι να είχαν συνείδηση, την οποία εσύ επικαλείσε και η οποία θα μπορούσε να "ταραχθεί". Ίσως τους ταράζει κάτι άλλο!

Τελικά όμως τίποτα δεν μπορούν να κάνουν, άρχισε η απομυθοποίηση τους τόσο η δική τους όσο και των "αφεντικών " τους.
Είμαστε μαζί σου!
Αυτά προς το παρόν από ένα νέο Ιστολόγιο, μόλις δύο μηνών.

Στάθης Σαραφόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Στάθη,
    Επειδή έλειπα το τριήμερο,
    μόλις τώρα διάβασα την απάντησή σου στην έκκλησή μου για συμπαράσταση. Τα λόγια σου με συγκίνησαν και με ενθάρρυναν και σ' ευχαριστώ θερμά.
    Καλή δύναμη και στο δικό σου αγώνα κατά της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή