Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Να βγουν όλα στην φόρα

By Factorx


Μπήκαμε για τα καλά σε προεκλογική περίοδο. Και το πολιτικό παιχνίδι χοντραίνει πολύ.


Μιλώντας την Κυριακή στην Καστοριά ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά.«Το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά σε πρακτικές που συνιστούν θεσμική εκτροπή και αποπειράται να τρομοκρατήσει τη Δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Καραμανλής, αναφερόμενος στην υπόθεση Βατοπαιδίου.


Προειδοποίησε επίσης το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «να κρατά μικρό καλάθι» γιατί έρχονται και υποθέσεις παλαιότερων ετών «τις οποίες εξέθρεψε το δικό του σύστημα». (!!!). Media της αντιπολίτευσης γράφουν ότι η αποστροφή αυτή ότι «συνιστά προειδοποίηση με σκοπό τον συμψηφισμό της υπόθεσης της Ζήμενς με τις πολλές υποθέσεις που βαρύνουν την κυβέρνηση με κορυφαία την υπόθεση Βατοπεδίου».


Για τον κ. Παπανδρέου ο κ. Καραμανλής είπε ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τις εθνικές υποθέσεις, τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου και τα προβλήματα των πολιτών και γι΄ αυτό επιδίδεται στην σκανδαλολογία και επιχειρεί συμψηφισμούς».


Τόνισε τέλος ότι «δεν θα επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να μετατρέψει τη χώρα σε Κολοσσαίο».


«Ο Πρωθυπουργός μιλάει για ατμόσφαιρα Κολοσσαίου. Για τις κολοσσιαίες ευθύνες του, όμως, δεν έχει να πει τίποτα», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


Σχόλιο: Δεν γνωρίζουμε τι προτίθεται να κάνει τελικά ο Πρωθυπουργός με τα σκάνδαλα του παρελθόντος. Επειδή όμως αποτελεί διακηρυγμένη θέση μας ότι τα σκάνδαλα της Ζήμενς - Ιντρακόμ - Τηλεπικοινωνιών - ΟΤΕ αποτελούν την επιτομή της διαπλοκής και δεν συμψηφίζονται με όλα τα άλλα μαζί (χωρίς να υποβαθμίζουμε ούτε το Βατοπέδι, ούτε κανένα άλλο) προτείνουμε στον κ. Καραμανλή να δοθούν στην δημοσιότητα οι φάκελοι όλων των διώξεων που ασκήθηκαν για τα προαναφερόμενα σκάνδαλα από την δεκαετία του 80 και μπήκαν στο αρχείο για να κρίνει ο λαός ποιοι τον κυβέρνησαν και πόσο αδέκαστα κρίνει η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου