Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Σχέδιο αποδυνάμωσης του ΛΑ.Ο.Σ.

Στρατηγικά σχέδια αποδυνάμωσης του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη αρχίζουν να καταστρώνουν οι επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος.
Η απόφαση ελήφθη στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας. Ο Καραμανλής αποδέχθηκε εισηγήσεις τόσο της Ντόρας και του Σουφλιά, όσο και του μυστικοσυμβούλου Γιάννη Λούλη, για την ανάγκη μετωπικής σύγκρουσης με το κόμμα του Καρατζαφέρη.
«Πρέπει να τελειώνει αυτό το παραμύθι» φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό η υπουργός Εξωτερικών. Και η μάχη άρχισε.
Τα όσα διαδραματίστηκαν την Πέμπτη στη Βουλή ήταν μόνον η αρχή.
Στόχος είναι να περάσει στον σκληρό πυρήνα των νεοδημοκρατών ότι:
«κάθε ψήφος στον ΛΑ.Ο.Σ. είναι ψήφος που φέρνει πιο κοντά στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ».
Σε πρώτη φάση το σχέδιο θα κληθούν να το υλοποιήσουν πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του Καραταζαφέρη. Για παράδειγμα η Ντόρα, ο Γιακουμάτος κ.α.
Ο τελευταίος που συνδέεται πλέον με στενή φιλία με την Μπακογιάννη έκανε σκληρές δηλώσεις για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.
«Εγώ δεν έχω ούτε κανάλι, ούτε την εικόνα της Μαρίκας Μητσοτάκη» είπε ο Γιακουμάτος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης έχει ευεργετηθεί από την οικογένεια Μητσοτάκη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ο Γιακουμάτος είχε δεχθεί πόλεμο από τους Μητσοτάκηδες. Είχε χάσει την έδρα του μετά από ένσταση της κολλητής της Ντόρα, Κέλλυς Μπουρδάρα.
ΑΞΙΖΕΙ: Κάποιοι στη Ν.Δ. θεωρούν ότι επιβάλλεται να γίνει μια κίνηση προς τα media προκειμένου να περιοριστούν οι εμφανίσεις του Καρατζαφέρη. Την συγκεκριμένη αποστολή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει ο Σουφλιάς.
ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
Ενόχληση προκάλεσε στην Ντόρα το άνοιγμα που έκανε ο Βουλγαράκης στον Καρατζαφέρη σε μια στυιγμή ο τελευταίος την χτυπά προσωπικά.
Ωστόσο, ο πρώην υπουργός στην προσπάθεια του να επανεκλεγεί βουλευτής ρίχνει γέφυρες μέχρι και στους Οικολόγους. Από το σημείο αυτό μέχρι να ξεχάσει ότι πριν από δύο μήνες ο Καρατζαφέρης είχε ζητήσει την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όμως, υπάρχει εξήγηση για τη στάση του Βουλγαράκη.
Ο άνθρωπος βλέποντας ότι δύσκολα θα επενεκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ. αρχίζει να ρίχνει γέφυρες προς το ΛΑ.Ο.Σ.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου