Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Τελικά η οικονομία μας "θα μπεί σε επιτήρηση" ;

το φάντασμα της επιτήρησης κυκλοφορεί στα γραφεία της "Καθημερινής"
Είδαμε την «Καθημερινή» στις 10 Μαρτίου 2009 με στημένα δημοσιεύματα να θεωρεί βέβαιη την επιβολή επιτήρησης στην Ελλάδα. Παρουσιάζουν μάλιστα ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάτι σαν το "τέλος του κόσμου"! Ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άρθρο την ίδια μέρα. Φυσικά η «πολυπόθητη» επιτήρηση δεν ήρθε όπως διακαώς επιθυμούσε ο Αλαφούζος για να σπρώξει τον αγαπητό του «πράσινο» πρόεδρο πιο γρήγορα στην εξουσία(από μεγάλη και αφιλοκερδή ευσπλαχνία φυσικά).
Το άρθρο είχε τίτλο
«ΕΕ: και επισήμως σήμερα σε κοινοτική επιτήρηση η ελληνική οικονομία» - (το έχωσα στα σχόλια).
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το link δεν οδηγούσε πλέον στο συγκεκριμένο τίτλο αλλά σε νέο : «Παπαθανασίου: Δεν θα υπάρξει αύξηση ΦΠΑ», άφησαν μόνο την ίδια φωτογραφία!). Χθες επανέφεραν το προφητικό καταστροφικό σενάριο του αρχικού άρθρου για να δείξουν ότι δεν έχουν απολέσει εντελώς τις περίφημες "προφητικές" τους ικανότητες και "χαίρονται" ιδιαίτερα που «η επιτήρηση θεωρείται πλέον δεδομένη» τον Απρίλιο.
Άρχισαν να μετράνε αντίστροφα(θα το ξαναβάλω στα σχόλια γιατί μάλλον θα το κατεβάσουν και αυτό!!!)

Θυμίζουν αυτούς τους προφήτες που προαναγγέλουν το τέλος του κόσμου αλλά δεν τους βγαίνει και μεταβάλλουν τις ημερομηνίες, μπας και τους βγει την επόμενη φορά!
Που θα πάει κάποτε θα κάτσει. Δεν δουλεύουν φαίνεται καλά οι πανσέληνοι, τα τρίγωνα και τα βουντού στα γραφεία του Αλαφούζου!
Έχεις την εντύπωση ότι το πολιτικό της «Καθημερινής» γράφεται πλέον από την αυλή του προέδρου Γιώργου και εγκρίνεται από το Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου. Διαφορετικά δεν ανεβαίνει ή δεν τυπώνεται στην πρώην αξιόπιστη «Καθημερινή»!
exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου