Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου, πέρασε μια ανάσα από τον κόσμο (Bίντεο)

Το πιο... viral ίσως αεροδρόμιο της Ελλάδας δεν είναι άλλο από το «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου όπου τα αεροπλάνα περνούν πολύ κοντά από τον κόσμο μιας και πίσω από το αεροδιάδρομο υπάρχει παραλία.
Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν κάτι σπάνιο. Ένα αεροπλάνο να... προσγειώνεται δίπλα τους.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος, Airbus και όχι ελικοφόρο, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που μόνο στη θέα του βίντεο δεν γίνεται να μην τρομάξεις.

Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. 
Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια δελεάστηκε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα!
Ενώ, νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, την απογείωση ενός αεροσκάφους και από τον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: